Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Rob Kamphues bestuurt spectaculaire Renault R.S. 01 tijdens Jumbo racedagen op Circuit Zandvoort

  Coureur en tv-presentator Rob Kamphues neemt met de Renault R.S. 01 deel aan de Jumbo Racedagen, die 20 en 21 mei a.s. op Circuit Zandvoort worden gehouden. De Renault R.S. 01 is een spectaculaire raceauto met 500 pk en een topsnelheid van 300 km/u. Het model is vernoemd naar de eerste Formule 1-auto van Renault uit 1977.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Koleos

  Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De prijslijst toont twee uitvoeringen, waaronder de exclusieve INITIALE PARIS. De prijzen beginnen bij € 42.790,-. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij de Renault dealer.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Captur

  Renault maakt de prijzen van de nieuwe Renault Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf € 19.190, -. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017. De nieuwe Captur heeft een vernieuwd exterieur en interieur en biedt talloze nieuwe features. Hij is leverbaar als Life, Zen, Intens, Edition One en voor het eerst ook als INITIALE PARIS uitvoering.

  Lees verder
 • Renault ZOE ingezet als scanauto voor parkeerhandhaving in Bergen op Zoom: de eerste elektrische scanauto ter wereld

  Gemeente Bergen op Zoom heeft de volledig elektrische en emissievrije Renault ZOE ingezet als scanauto. Deze handhavings- en toezichtauto (HTS-auto) neemt het handmatige productiewerk van de parkeerbeheerders over. Hierdoor kan de gemeente de focus op kwaliteitshandhaving leggen.

  Lees verder
 • Renault kijkt in de toekomst van autosport en technologie met de R.S. 2027 Vision concept car

  De R.S. 2027 Vision laat zien hoe de Formule 1 er over 10 jaar – in 2027 – uit zou kunnen zien. Als basis daarvoor diende de decennialange ervaring die Renault heeft opgedaan in de sport. Later dit jaar viert het Franse merk het veertigjarig jubileum in de Formule 1. Renault heeft als doel een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van de Formule 1 en de coureurs daarbij centraal zetten.

  Lees verder
 • Nieuw: Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway

  Dacia introduceert de Logan MCV als Série Limitée Stepway. Deze speciale versie van de Logan MCV onderscheidt zich met stoere designkenmerken en een grotere bodemvrijheid. Verder heeft deze uitvoering een extra riante uitrusting voor een zeer aantrekkelijke prijs vanaf 16.880 euro. De Logan MCV Série Limitée Stepway is vanaf april te bestellen en staat eind mei bij de Dacia dealer in de showroom.

  Lees verder
 • Alpine is terug

  Een jaar na de presentatie van de Alpine Vision conceptauto onthult Alpine vandaag de productieversie op de Autosalon van Genève: de nieuwe A110.

  Lees verder
 • Kwart ouders heeft moeite met fileparkeren

  Uit onderzoek van GfK blijkt dat niet enkel jonge bestuurders moeite hebben met fileparkeren. Ook de ouders van deze doelgroep ervaren fileparkeren als een knelpunt.

  Lees verder
 • Nieuwe Alpine: Prestige van aluminium

  De nieuwe Alpine is uitgevoerd met een geheel eigen chassis en carrosserie van aluminium die zorgen voor een laag gewicht met optimale wendbaarheid.

  Lees verder
 • Hans Jongerius TWEEDE PLAATS verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2016’

  – Hans Jongerius maakt grote sprong voorwaarts in verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2016’
  – Met 75 punten pakt Hans Jongerius fraaie tweede plek
  – Hoogst mogelijke score op drie van de zeven beoordelingscriteria

  Lees verder