Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Rob Kamphues bestuurt spectaculaire Renault R.S. 01 tijdens Jumbo racedagen op Circuit Zandvoort

Tijdens het grootste familie race-event van Nederland rijdt de R.S. 01 mee in de raceklasse ‘GT & prototype Supercar Challenge by Hankook’. Kamphues deelt zijn stoeltje met teamgenoot en autojournalist Sandor van Es, waarmee hij samen uitkomt voor het Renault Sport Benelux Team.

Dit raceteam wordt ondersteund door Renault Nederland en Renault België Luxemburg en geleid door de Nederlandse Renault Sport routinier Frans Verschuur. “Met deze ervaren rijders is een podiumplaats haalbaar”, zegt de eigenaar van raceteam Equipe Verschuur, dat in 2016 met de Renault R.S. 01 en coureur Pieter Schothorst de internationale Renault Sport Trophy klasse won.

“Het is een eer om voor Renault en Equipe Verschuur te mogen rijden. De R.S. 01 is de snelste auto die ik ooit heb bestuurd. Het feit dat Frans Verschuur en het Renault Sport Benelux Team mij samen met Sandor van Es zo’n apparaat toevertrouwen, maakt mij enorm trots”, zegt Kamphues.

Hier alvast een voorproefje van wat we van Kamphues en Renault Sport Benelux Team kunnen verwachten tijdens de Jumbo Racedagen. Bekijk hier de video.

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.circuitzandvoort.nl.

Terug naar overzicht