Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Prijzen nieuwe Renault Koleos

  Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De prijslijst toont twee uitvoeringen, waaronder de exclusieve INITIALE PARIS. De prijzen beginnen bij € 42.790,-. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij de Renault dealer.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Captur

  Renault maakt de prijzen van de nieuwe Renault Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf € 19.190, -. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017. De nieuwe Captur heeft een vernieuwd exterieur en interieur en biedt talloze nieuwe features. Hij is leverbaar als Life, Zen, Intens, Edition One en voor het eerst ook als INITIALE PARIS uitvoering.

  Lees verder
 • Renault ZOE ingezet als scanauto voor parkeerhandhaving in Bergen op Zoom: de eerste elektrische scanauto ter wereld

  Gemeente Bergen op Zoom heeft de volledig elektrische en emissievrije Renault ZOE ingezet als scanauto. Deze handhavings- en toezichtauto (HTS-auto) neemt het handmatige productiewerk van de parkeerbeheerders over. Hierdoor kan de gemeente de focus op kwaliteitshandhaving leggen.

  Lees verder
 • Renault kijkt in de toekomst van autosport en technologie met de R.S. 2027 Vision concept car

  De R.S. 2027 Vision laat zien hoe de Formule 1 er over 10 jaar – in 2027 – uit zou kunnen zien. Als basis daarvoor diende de decennialange ervaring die Renault heeft opgedaan in de sport. Later dit jaar viert het Franse merk het veertigjarig jubileum in de Formule 1. Renault heeft als doel een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van de Formule 1 en de coureurs daarbij centraal zetten.

  Lees verder
 • Alpine is terug

  Een jaar na de presentatie van de Alpine Vision conceptauto onthult Alpine vandaag de productieversie op de Autosalon van Genève: de nieuwe A110.

  Lees verder
 • Kwart ouders heeft moeite met fileparkeren

  Uit onderzoek van GfK blijkt dat niet enkel jonge bestuurders moeite hebben met fileparkeren. Ook de ouders van deze doelgroep ervaren fileparkeren als een knelpunt.

  Lees verder
 • Nieuwe Alpine: Prestige van aluminium

  De nieuwe Alpine is uitgevoerd met een geheel eigen chassis en carrosserie van aluminium die zorgen voor een laag gewicht met optimale wendbaarheid.

  Lees verder
 • Hans Jongerius TWEEDE PLAATS verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2016’

  – Hans Jongerius maakt grote sprong voorwaarts in verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2016’
  – Met 75 punten pakt Hans Jongerius fraaie tweede plek
  – Hoogst mogelijke score op drie van de zeven beoordelingscriteria

  Lees verder
 • Wereldpremière: Nieuwe Renault Kangoo Z.E. en Nieuwe Master Z.E.

  Renault Pro+ breidt het aanbod van elektrisch aangedreven bedrijfswagens uit naar drie: de Twizy Cargo (geïntroduceerd in 2014), de nieuwe Kangoo Z.E. en de Master Z.E. Met dit gamma beantwoordt Renault Pro+ niet alleen aan de uiteenlopende wensen van zakelijke klanten, maar ook aan de behoefte van duurzame mobiliteit.

  Lees verder
 • Historisch groot marktaandeel Renault in Nederland in 2016

  Renault Nederland blikt terug op een bijzonder succesvol 2016. Met een marktaandeel van 10,7% boekte Renault en Dacia in ons land het beste verkoopresultaat sinds 2002, terwijl de totale markt meer dan 10% daalde ten opzichte van 2015.

  Lees verder