[usps_display]

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Bob Smit

een jaar geleden
★★★★★

Beste Renault dealer van Nederland

John Huizer

3 weken geleden
★★★★★

Perfect ontvangen goede aanbieding van Renault clio. We komen niet uit de inruillrijs. Scheelt 1500 euro met andere dealer. Dit kan dus ik vind dit wel een aanrader.

Miguel Beira

een maand geleden
★★★★★

Wij hebben met een goed gevoel onze nieuwe auto hier gekocht. Goede, persoonlijke en eerlijke communicatie. Er is meegedacht bij vragen die wij hadden (onafhankelijk advies) en wij zijn heel blij met onze aankoop. Bedankt voor de top service en in het bijzonder dank aan Joep!

Rene Schmidt

een maand geleden
★★★★

Gisteren een proefrit gemaakt met een Renault Clio. Auto was een week voor ons gereserveerd en stond keurig klaar. Eerlijk en fantastisch geholpen door Tom Muijs. We konden de auto na aankoop direct meekrijgen. Top dealer!

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!