• Whatsapp: 088 374 9687
  • Niet alleen de beste deal, maar ook eerlijk advies
  • Dealer of the Year '16, '17, '18, '19, '20

De ervaring van onze klanten

4.4 / 5
★★★★★
★★★★★

Herman Lange

2 maanden geleden
★★★★★

Na een erg vervelende ervaring gisteren op de A12 (zeer lekke linker voorband) ben ik uitermate goed, snel en professioneel uit de brand geholpen door Marvin van der Burg en zijn team van Renault Hans Jongerius Gouda. Wat een klantvriendelijke service, ik was bijna vergeten dat het zo ook nog steeds kan! Een groot en oprecht compliment en pluim voor de medewerkers van deze Renault-dealer in Gouda van mijn kant, in één woord: TOP! Ga zo door.

Tom van den Enden

3 maanden geleden
★★★★★

Heel netjes geholpen. Meer gekregen dan ik had verwacht zonder erom te hoeven vragen. Ik zou willen dat alle garages zo klantvriendelijk zijn

Wil Venema

3 maanden geleden
★★★★★

Pech onderweg, hier naar toe gesleept. Prima service! Vriendelijke mensen, kundig en duidelijke communicatie.

joop koldenhof

4 maanden geleden
★★★★★

Goed en betrouwbaar bedrijf, goede service en degelijk werk,ik kom er al jaren zowel in de garage als in de showroom,top.

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!