• Whatsapp: 088 374 9687
  • De beste service
  • Dealer of the Year '16, '17, '18, '19

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Gé van der Drift

6 maanden geleden
★★★★★

In december de showroom van Hans Jongerius in Woerden bezocht en werden vriendelijk en zeer deskundig te woord gestaan door Jan-Pieter. Na een proefrit werd ons een uitstekend bod gedaan en afgelopen maandag heb ik onze nieuwe Kadjar opgehaald. Tot dusver hebben wij een zeer goed gevoel bij deze dealer

Gerard Schoon

een jaar geleden
★★★★★

Prettige sfeer, leuk en correct behandeld door Joep. Goede afspraken en duidelijke communicatie. Tevreden...👍❗

Suzan Vukkink

5 maanden geleden
★★★

Erg duur qua onderhoud: €400 kwijt voor remschijven en - schoenen vervangen bij een Twingo. 2e keer hier, nu dus de bevestiging dat een dealeronderhouden auto onnodig duur is. Gelukkig werd er achteraf erkend dat er alternatief aangedragen had kunnen worden en kwam er een tegemoetkoming in de kosten. Prima service achteraf.

Arie Jansen

6 maanden geleden
★★★★★

Prettige mensen in woerden weten ze nog wat service is in tegenstelling tot de vestiging in IJsselstein

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!