Autoverzekering


SNEL EN VOORDELIG BIJ HANS JONGERIUS

BRENG UW RISICO IN KAART MET HANS JONGERIUS
Bij Hans Jongerius heeft u altijd recht op ons gratis deskundig advies en een offerte. Heeft u vragen over een passende autoverzekering? Vragen beantwoorden doen wij uiteraard geheel kosteloos!

WELKE AUTOVERZEKERING HEB IK NODIG?

Elke automobilist is verplicht zich te verzekeren tegen de gevolgen van aansprakelijkheid (WA). Hiervoor heeft Dacia de WA autoverzekering. Daarnaast bieden wij u ook een beperkt casco en volledig casco autoverzekering aan voor optimale dekking van bijkomende risico’s.

Contact met Hans Jongerius

Wettelijke aansprakelijkheid
Uw WA-dekking bedraagt binnen de Dacia Autoverzekering:
Letselschade tot € 2.500.000,- per gebeurtenis
Materieel tot € 2.500.000,- per gebeurtenis
De standaard WA-verzekering kan u verder aanvullen met een beperkt casco of een volledig casco dekking. Voor uw nieuwe Dacia raadt Hans Jongerius u de volledig casco autoverzekering aan, zo bent u altijd optimaal verzekerd. Voor occasion rijders is het beperkt casco een uitstekend alternatief.

Beperkt casco
Met de beperkt casco autoverzekering van Dacia bent u verzekerd voor schade door brand, storm, diefstal (of poging tot) en bij ruitschade. Ideaal voor occasionrijders, want bij dit product is ook 2 jaar occasionwaarderegeling inbegrepen.

Volledig casco
In tegenstelling tot beperkt casco bent u binnen deze formule ook verzekerd voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. Hier bovenop geniet u ook nog van een gunstige 5 jaar nieuwwaarderegeling. Voor occasion rijders is dit een 5 jaar occasionwaarderegeling.

WAAROM DE DACIA AUTOVERZEKERING?

 • Heldere polisvoorwaarden
 • Schadeherstel bij Hans Jongerius zonder eigen risico
 • Schadeherstel met originele onderdelen
 • Schadehulplijn (24/7)
 • Gunstige nieuw- en occasionwaarderegeling
 • Scherpe premie
 • Accessoires meeverzekerd
 • Standaard zijn alle accessoires van uw Dacia meeverzekerd tot maximaal 10% van de totale cataloguswaarde van uw auto. Heeft u een Dacia met luxe uitrusting? Dan kunt u zich steeds voor een hoger bedrag
 • aan accessoires verzekeren.
 • Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen
 • Ingebouwde Dacia-audio- en/of -navigatieapparatuur genieten van een ongelimiteerde verzekering

SNEL VERZEKERD

ALLES METEEN GEREGELD BIJ HANS JONGERIUS
Wij geven u graag advies over uw risico en een passende autoverzekering. Op basis van uw gegevens berekenen wij direct uw premie. U rijdt zo snel en zorgeloos met uw Dacia de showroom uit.

Gratis overstapservice
Heeft u reeds een autoverzekering maar wilt u de voordelen van de Dacia autoverzekering genieten? Bij Dacia kan u geheel gratis uw huidige polis opzeggen. U kunt er ook voor kiezen automatisch op de vervaldatum van uw huidige autoverzekering naar een Dacia autoverzekering over te stappen. Wij zorgen ervoor dat uw autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en de Dacia autoverzekering in werking treedt.

AANVULLENDE DEKKING OP MAAT

Extra zekerheid? Kies voor een aanvullende dekking. U kunt uw autoverzekering volledig op maat samenstellen en uitbreiden dankzij onze aanvullende dekkingen :
Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)
Deze uitbreiding dekt alle spullen die door inzittenden worden vervoerd; materiële gevolgschade en kosten voor geneeskundige behandelingen in geval van een ongeval met letsel. De verzekeringnemer en de inwonende gezinsleden zijn ook verzekerd wanneer zij zich in een andere auto bevinden.

Rechtsbijstandverzekering
Deze uitbreiding dekt het verhalen van schade aan de auto op de tegenpartij en geeft u juridische bijstand in het geval van een geschil met betrekking tot uw auto. Indien u geen rechtsbijstandsverzekering afsluit dient u zelf uw schade te verhalen op de tegenpartij.

HERSTELWERKZAAMHEDEN

SNEL EN VERTROUWD SCHADEHERSTEL BIJ HANS JONGERIUS
Uw Dacia wordt steeds snel en vakkundig door Hans Jongerius gerepareerd. Hierbij worden altijd originele Dacia onderdelen gebruikt.
Afhandeling zonder facturen
Geen zorgen, want u ontvangt na uw schadeherstel geen factuur! De Dacia Autoverzekering betaalt het schadebedrag direct aan uw dealer.

24-uurs schadehulplijn

Bij schade wilt u direct geholpen worden. Met een Dacia Autoverzekering heeft u toegang tot de exclusieve schadehulplijn die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Professionele medewerkers nemen u alle zorgen uit handen en zien er op toe dat uw schades snel en efficiënt worden afgehandeld. Of het nu gaat om het melden van schade, advies bij het invullen van de schadeformulieren of het regelen van vervangend vervoer. U kunt altijd bij de schadehulplijn terecht.

HOE SLUIT IK MIJN AUTOVERZEKERING AF?

Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste autoverzekering voor u en uw Dacia. Neem contact op met Hans Jongerius voor meer informatie of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Verzekering afsluiten