Renault Grand Scenic - Full Operational Lease *
tCe 140 BOSE

vanaf €539,- per maand

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de geselecteerde uitvoering

Renault Grand Scenic
tCe 140 BOSE

  • 60 maanden
  • 15.000 km per jaar

Vanaf €539,- per maand

Lease offerte
Voorraad afbeelding

Over deze
Renault Grand Scenic

  • Renault Grand Scenic
  • 1.3 TCe
  • Benzine
  • 140PK

Deze auto leasen?
Nog nooit zo aantrekkelijk als nu!

Veel ruimte, toonaangevend design en de topgeluidskwaliteit van Bose. Daarvoor lease je de Renault Grand SCÉNIC. Ook deze upgrade heeft LED PURE VISION koplampen. Dit geeft een rustig lichtbeeld voor de ogen, waardoor je niet snel vermoeid raakt op de weg. Het 8,7’’ portrait touchscreen gebruik je snel en intuïtief.

Rijd nu in een SCÉNIC of Grand SCÉNIC Bose voor de prijs van een Intens.

Ultiem comfort

Besluit je nu een Renault SCÉNIC of Grand SCÉNIC te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie.* Dat betekent: rijden in een (Grand) SCÉNIC Bose voor de prijs van een Intens. Geniet van een nóg luxere ervaring, nóg meer comfort, gecombineerd met het perfecte Bose Surround® premium audiosysteem.

Uitgerust thuis

De upgrade naar de (Grand) SCÉNIC Bose betekent dat jouw nieuwe leaseauto beschikt over LED PURE VISION koplampen. Deze strakke, heldere lichtbundels zijn zeer prettig voor de ogen. Je hebt meer zicht en raakt minder snel vermoeid. Zo kom je veilig en uitgerust thuis. Ervaar het zelf en vraag nu een offerte aan!

De nieuwste technologie

Het multimedia- en navigatiesysteem gebruik je snel en intuïtief. Het ruim en overzichtelijk ingedeelde touchscreen biedt grote buttons en duidelijke visuals. Ben jij klaar voor jouw nieuwe, luxe leaseauto? Stap nu in de Renault SCÉNIC of Grand SCÉNIC en ervaar de ruimte, het chique interieur en de exclusieve techniek.

* Upgrade alleen van toepassing bij voorraadauto’s