Renault Kadjar - Full Operational Lease *
TCe 140 Intens

vanaf €466,- per maand

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de geselecteerde uitvoering

Renault Kadjar
TCe 140 Intens

  • 60 maanden
  • 15.000 km per jaar

Vanaf €466,- per maand

Lease offerte
Voorraad afbeelding

Over deze
Renault Kadjar

  • Renault Kadjar
  • TCe 140
  • Benzine
  • 140PK

Deze auto leasen?
Nog nooit zo aantrekkelijk als nu!

Rijden in een nieuwe Renault KADJAR Intens voor de prijs van een Zen? Dat betekent rijden in een éxtra luxe SUV met Renault design. De nieuwe KADJAR Intens heeft LED PURE VISION koplampen, een scherpe achteruitrijcamera en de zittinglengte van de voorstoelen is eenvoudig, handmatig te verstellen.

Inspirerend design

Leaserijders stappen dit jaar in deze luxe SUV van Renault. Want besluit je nú een Nieuwe Renault KADJAR te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie*. Zo rijd je in een Nieuwe Renault KADJAR Intens voor de prijs van een Zen. Nóg meer luxe, nóg meer comfort. Voor dezelfde prijs. Dat is pas een goede, zakelijke deal!

Veilig en ontspannen rijden

Naast de fijne, hoge zit en gemakkelijke instap profiteer je van de upgrade naar de Intens ook van LED PURE VISION koplampen. Deze hebben een mooi, strak en krachtig lichtbeeld dat zeer prettig is voor de ogen. Hierdoor raak je minder snel vermoeid en rijd je veiliger naar je bestemming.

Jouw levensstijl

Bij het inparkeren van jouw luxe SUV gebruik je de scherpe achteruitrijcamera. Zeker bij de kleinere parkeerplekken van de stad. En in de Nieuwe Renault KADJAR Intens is de zittinglengte van de voorstoelen eenvoudig, handmatig te verstellen. Langere bestuurders en passagiers zitten hierdoor ook lekker comfortabel. Op lange snelwegritten én off road!

* Upgrade alleen van toepassing bij voorraadauto’s