Renault Mégane Esate - Full Operational Lease *
TCe 115 Bose

vanaf €439,- per maand

*De getoonde afbeelding kan afwijken van de geselecteerde uitvoering

Renault Mégane Esate
TCe 115 Bose

  • 60 maanden
  • 15.000 km per jaar

Vanaf €439,- per maand

Lease offerte
Voorraad afbeelding

Over deze
Renault Mégane Esate

  • Renault Mégane Esate
  • 1.3
  • Benzine
  • 115PK

Deze auto leasen?
Nog nooit zo aantrekkelijk als nu!

Dé luxe, zakelijke gezinswagen heeft het perfecte geluid. Je rijdt nu een Renault MÉGANE Estate Bose voor de prijs van een Limited. Nog meer luxe, nog meer comfort. Gecombineerd met Multi-SENSE® en een laadlengte van 2.70 meter is het de ultieme keuze voor zakelijk Nederland.

Rijd nu in een MÉGANE of MÉGANE Estate Bose voor de prijs van een Limited. Haal de beleving van een concert naar je auto. Lease de MÉGANE Estate met Bose® premium audiosysteem voor de ultieme geluidsbeleving.

Stijlvol en subtiel

Besluit je nú een MÉGANE of MÉGANE Estate te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie.* En dat is een goede, zakelijke deal waar écht muziek in zit. Want je rijdt straks in een MÉGANE Bose voor de prijs van een Limited. Nóg meer luxe, nóg meer comfort gecombineerd met de perfecte geluidskwaliteit van Bose. En dat voor dezelfde prijs.

Kies je rijstijl

De Renault MÉGANE Bose is uitgerust met Multi-SENSE®Hiermee heb jij de keuze uit 5 standen: Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso. Met deze standen rijdt jouw MÉGANE precies zoals jij wilt. Ook de interieurverlichting verandert mee van kleur en zorgt voor de juiste ambiance.

Ruimte en flexibele indeling

Naast de vele extra’s en comfort, biedt de Renault MÉGANE Estate Bose heel veel ruimte. Daar zorgt de handige en volledig neerklapbare passagiersstoel voor. Neergeklapt heb je met een MÉGANE Estate Bose een maximale laadlengte van wel 2.70 meter. Zo schuif je makkelijk hout of kasten naar binnen. Maar ook je surfplank of andere lange items.

* Upgrade alleen van toepassing bij voorraadauto’s