WLTP belastingvoordeel


Pak nu jouw Renault Voordeel bij Hans Jongerius

Wil jij nog genieten van de oude BPM regeling?
Tot 1 september 2018 geniet je bij Hans Jongerius van een Renault voor de prijs van…nu!

De WLTP gaat zijn intrede doen als nieuwe testmethode voor de CO2 uitstoot en heeft daarmee invloed op de BPM-belasting en daarmee ook op de uiteindelijke prijs van uw nieuwe Renault.

WLTP, wat is dit?

WLTP is de afkorting voor Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure. WLTP is de nieuwe methode om de CO2 uitstoot van auto’s te testen. De WLTP vervangt de NEDC-testcyclus (New European Driving Cycle) die al sinds de jaren 80 gehanteerd wordt.
Het grote verschil tussen de WLTP en de NEDC is het feit dat de WLTP tot meer realistische testresultaten leidt. De overheden vonden namelijk dat de oude testcycli teveel afweken van de realiteit. Om een realistischer beeld te krijgen zijn aanpassingen doorgevoerd, waaronder: een langere testafstand, testduur, hogere gemiddelde snelheid, invloed van optionele uitrusting, testtemperaturen, hogere maximumsnelheid, verschillende schakelmomenten.

De invloed van WLTP op uw portemonnee

Met de vernieuwde en meer realistische meting van de CO2 uitstoot is de kans groot dat de BPM-belasting verandert voor dezelfde Renault. De CO2 uitstoot, ofwel de WLTP resultaten, bepalen namelijk de hoogte van de BPM-belasting en heeft daarmee ook een grote invloed op de uiteindelijk verkoopprijs van uw nieuwe Renault.

Onze Renault modellen

Koop uw Renault nog voor 1 september 2018

Het is nog niet zover, maar vanaf 1 september 2018 gaat de tussenfase van start naar de nieuwe WLTP testmethode. Ook in de tussenfase kan dit leiden tot een hogere BPM en daarmee de aankoopprijs van uw Renault. Wilt u geld besparen op dezelfde Renault? Wees verstandig en koop voor 1 september uw nieuwe Renault bij Hans Jongerius.

Wil jij dit jaar een nieuwe Renault aanschaffen en zeer eenvoudig geld besparen?
Kom langs in onze showroom of plan een afspraak in bij Hans Jongerius. Wij zijn u graag van dienst!