• Altijd de beste deal
  • Nummer 1 klanttevredenheid Renault dealers
  • Klanten beoordelen ons met 5 sterren

De ervaring van onze klanten

4.2 / 5
★★★★★
★★★★★

Manfred v Beek

een maand geleden
★★★★★

Binnen zonder afspraak. Renault + lid.☕ Lamp defect maar snel gemaakt.👍

roeland manuel

2 maanden geleden
★★★★

Mijn auto is daar gekocht. En hij is daar naar tevredenheid in onderhoud, het onderhoud vind al zo'n 16? jaren met tevreden plaats.

Bob

3 maanden geleden
★★★★★

In één keer mijn auto gemaakt waar een andere garage het euvel na vier pogingen nog erger wist te maken. Je wordt er netjes geholpen en beleefd te wordt gestaan.

Patrick Koning

4 maanden geleden
★★★★★

Auto gekocht bij de vestiging in Woerden, deze is nu in IJsselstein in onderhoud. Wat restpuntjes die na aflevering zijn blijven liggen lossen ze keurig netjes op. Dikke pluim voor Dominique en Paul, zij nemen je problemen serieus en zijn zeer loyaal naar de klanten. Andere dealers kunnen een voorbeeld nemen aan deze garage.

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!