• Whatsapp: 088 374 9687
  • Niet alleen de beste deal, maar ook eerlijk advies
  • Dealer of the Year '16, '17, '18, '19, '20

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Bob Smit

8 maanden geleden
★★★★★

Beste Renault dealer van Nederland

Johan van Doorn

3 weken geleden
★★★★★

Vriendelijk personeel, prima locatie, vrij parkeren, auto's tegen scherpe prijzen met een betrouwbare achtergrond. Zijn sterk gericht op een betrouwbare relatie en kunnen in overleg dat waarmaken.

lennart koster

2 weken geleden
★★★★★

Wat een top service bij @hansjongeriusgroep de vriendelijke en behulpzame medewerkers denken goed met je mee , staan voor je klaar en zijn erg gespecialiseerd !! Wij willen niet anders meer echt een aanrader 👍👌

Tobias hoving

3 maanden geleden
★★★★★

Zeer tevreden en ben erg blij met mijn nieuwe renault traffix l2h1! Luxe netjes afgeleverd en behulpzaam! Een echte aanrader. Helemaal met de deal die ze momenteel hebben lopen!

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!