• Whatsapp: 088 374 9687
  • Tweede Paasdag open op afspraak 12.00 - 16.00
  • Dealer of the Year '16, '17, '18, '19, '20

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Mira de Boer

2 maanden geleden
★★★★★

Met heel veel plezier gebruik gemaakt van mijn leaseauto bij Hans Jongerius. Service is top, medewerkers zijn onwijs vriendelijk en behulpzaam en kijken bij een probleem altijd mee naar een passende oplossing. Zelfs na het inleveren van mijn auto nog perfecte nazorg gekregen, zo hoort het! Groet, Mira

Joop Koldenhof

2 maanden geleden
★★★★★

Deze week auto gekocht,heb verteld wat ik wilde,en kreeg 2 dagen later een offerte waarin zij ver naar mij toe kwamen en wij waren er snel uit, helemaal top,ik ben erg tevreden.

Crispijn de Koning

4 maanden geleden
★★★★★

Echt een fantastische service! Ben met mijn auto gestrand bij Hans Jongerius en ben hier echt geweldig geholpen. Er werd alles gedaan om mij zsm weer veilig op de weg te krijgen. Thanks Geert & Team!

Willem Spek

5 maanden geleden
★★★★

Netjes geholpen bij een aflopende band. Gelijk My Renault voor een jaar afgesloten.

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!