• Whatsapp: 088 374 9687
  • Niet alleen de beste deal, maar ook eerlijk advies
  • Dealer of the Year '16, '17, '18, '19, '20

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

hans kraaijeveld

een maand geleden
★★★★★

Prettig geholpen bij aankoop andere auto. Inruil even sparmomentje, toch uitgekomen. Garage kende ik niet, maakt grote en professionele indruk. Jonge Clio netjes afgeleverd, mijn echtgenoot is nu helemaal Renault Jongerius fan, we kregen een mooie fles rode wijn mee! Ben benieuwd hoe mijn ervaringen worden met Jongerius. Heb er wel een goed gevoel over.

lordofthegrape

2 weken geleden
★★★★★

Renault Zoe hier gekocht. Goede ervaring met testrit, service en aflevering. Achteraf bleek dat we nog een wijziging moesten doen in de aanvraag. Dit werd zonder problemen opgepakt en doorgevoerd, waardoor wij een zorgeloze ervaring hebben kunnen hebben.

Bob Smit

11 maanden geleden
★★★★★

Beste Renault dealer van Nederland

Sylvia Beumer

2 weken geleden
★★★★★

Harrie en Sylvia Beumer Wij komen hier al jaren en worden altijd heel goed geïnformeerd en heel vriendelijk geholpen ik wil een pluim geven aan Marc Verboom die ons zeer uitmuntend heeft geholpen en wij een Captur hebben gekocht 👍

Professionaliteit sinds 1988

Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Onze Renault dealervestigingen bevinden zich in Woerden, IJsselstein en Gouda. Hier kunt u de nieuwste Renault modellen bewonderen. Bent u op zoek naar een occasion? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod Renault bedrijfswagens zijn wij er bovendien ook voor de zakelijke automobilist. Ondanks onze groei zijn wij nog steeds een no-nonsense familiebedrijf, dat veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant.

We heten u van harte welkom in een van onze vestigingen.
Graag tot ziens!