SUPERSALE

Op zoek naar een nieuwe Renault? Dan is dit het moment om toe te slaan! Bij Hans Jongerius is er namelijk een SUPERSALE gaande op diverse Renault voorraadmodellen. Profiteer nu van hoge kortingen op populaire modellen zoals de Clio, Captur en Megane. Wees er snel bij en rij binnenkort in jouw nieuwe Renault voor een scherpe prijs!

Renault Clio

Renault Clio

Op zoek naar een nieuwe auto? Profiteer dan nu van de SUPERSALE op de Renault Clio bij Hans Jongerius! Tijdelijk ontvang je tot maar liefst €2.900,- korting op de aanschaf van een nieuwe Clio én een accessoirecheque ter waarde van €250,-. Zo rijd jij straks in een gloednieuwe Renault Clio met extra voordeel én accessoires naar keuze. Wees er snel bij, want deze actie is maar tijdelijk geldig. Kom langs bij Hans Jongerius en ontdek jouw nieuwe Renault Clio!

Renault Captur

Renault Captur

Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele auto? Grijp dan nu je kans tijdens de SUPERSALE op de Renault Captur bij Hans Jongerius! Profiteer tijdelijk van kortingen tot maar liefst €3.290,- én een accessoirecheque ter waarde van €250,-. Zo wordt het nog aantrekkelijker om in een nieuwe Renault Captur te rijden met extra voordeel en accessoires naar keuze. Wacht niet langer en kom snel langs bij Hans Jongerius om jouw nieuwe Renault Captur uit te zoeken. Maar wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk geldig!

arkana

Renault Arkana

Ben je aan het kijken naar een nieuwe, stoere SUV? Grijp dan nu je kans tijdens de SUPERSALE op de Renault Arkana bij Hans Jongerius! Profiteer tijdelijk van kortingen tot wel €3.450,- én een accessoirecheque ter waarde van €250,-. Zo wordt het nog aantrekkelijker om in een nieuwe Renault Arkana te rijden met extra voordeel en accessoires naar keuze. Wacht niet langer en kom snel langs bij Hans Jongerius om jouw nieuwe Renault Arkana uit te zoeken. Maar wees er snel bij, want deze actie is maar tijdelijk geldig!

Renault Austral

Renault Austral

Grijp nu je kans tijdens de SUPERSALE op de Renault Austral bij Hans Jongerius! Profiteer tijdelijk van kortingen tot wel €2.000,- én een accessoirecheque ter waarde van €250,-. Bovendien ontvang je 3 jaar lang gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Renault Austral. Zo wordt het nog aantrekkelijker om in een nieuwe Renault Austral te rijden met extra voordeel, accessoires naar keuze én gratis onderhoud. Wacht niet langer en kom snel langs bij Hans Jongerius om jouw nieuwe Renault Austral uit te zoeken. Maar wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk geldig!