Renault
Mégane Van

De Renault Mégane Van combineert niet alleen het comfort van een personenauto met de laadruimte van een echte bedrijfswagen, maar biedt ook bewezen betrouwbaar en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Lees bij Hans Jongerius waarom de nieuwe Renault Mégane Van een uitstekende keuze is wanneer u op zoek bent naar een kleine bedrijfswagen.


Renault Mégane Van

Nu voor €18.790,-

Voorraad nieuw

Fotogalerij


Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interieur en comfort

Het verhoogde dak in carrosseriekleur geeft de Mégane Van een laadvolume van 1,6 m3 en een laadvermogen van 500 kg. De laadruimte wordt door middel van een laag tussenschot afgescheiden van de cabine, heeft een laaddrempel van slechts 561 mm en is eenvoudig toegankelijk via de achterklep en zijdeuren. Het dashboard van de nieuwe Megane Van is gestructureerd van opzet en geeft de belangrijkste functies in een oogopslag weer. Persoonlijk comfort biedt de in hoogte, lengte en hoek verstelbare bestuurdersstoel, die tevens is voorzien van verstelbare lendensteunen én de automatisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones, waarmee de bestuurder en passagier ieder hun eigen gewenste temperatuur kunnen instellen.

Airconditioning

Met de elektronisch geregelde bi-zone airconditioning kunnen bestuurder en voorpassagier een aparte binnentemperatuur instellen.

Laadruimte

Hoewel de Renault Mégane Van u wellicht doet denken aan de personenauto beschikt dit model toch over zeer veel laadruimte. De totale laadruimte bedraagt maar liefst 1,6 m3.

Design

Onlangs is het design van de Mégane Van vernieuwd. De combinatie de van vloeiende lijnen van het exterieur en het praktische interieur maken van de Mégane Van de ideale kleine bedrijfswagen.

Veiligheid

Voor uw veiligheid en dat van uw passagier beschikt de Renault Mégane Van standaard over ABS met noodstopbekrachtiging, ESP (Elektronisch Stabiliteits Programma) met ASR (Aandrijf Slip Regeling), twee anti-whiplash hoofdsteunen vóór, diverse airbags, cruisecontrol en een snelheidsbegrenzer. Bovendien zorgt de standaard LED-dagrijverlichting voor meer zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Multimedia

Het R-Plug & Radio systeem heeft geïntegreerde Bluetooth functionaliteit met spraakherkenning voor draadloos bellen en een USB- en jackaansluiting voor het, via audiostreaming, beluisteren van uw eigen muziek. Het Carminat TomTom LIVE geïntegreerde en online navigatiesysteem van Renault is gemakkelijk te bedienen en biedt een breed aanbod aan diensten en downloads.

Optioneel is het ingebouwde Renault R-Link multimedia- en navigatiesysteem met internetverbinding, touchscreen en intuïtieve spraakherkenning beschikbaar. Dit systeem biedt u toegang tot innovatieve functies als TomTom LIVE-navigatie, multimedia, handsfree bellen en applicaties, die via de R-Link Store worden gedownload.

Mégane Van Motoren

De nieuwe Renault Mégane Van is uitgevoerd met een ultra zuinige Energy dCi 110 Eco2 dieselmotor met Stop & Start technologie, waarbij de motor automatisch afslaat op het moment, dat de auto stilstaat. Er is dan geen sprake meer van vervuilende uitstoot en het systeem zorgt op deze manier ook nog eens voor brandstofbesparing.

Renault Mégane Van kopen

Bent u al enthousiast en overweegt u de Renault Megane Van te kopen? Vraag online meer informatie aan bij Hans Jongerius of maak direct een afspraak voor een proefrit.

* Afgebeelde prijzen zijn exclusief BTW en BPM.

Hans Jongerius occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Renault Mégane Van

Hans Jongerius
onze toppers


 • Brian Kleij Sales Manager

  Hans Jongerius Woerden

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

 • Arno Coenraadts Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Ronald Pauw Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

 • Pieter Jongerius Sales Manager

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Sander Flego Verkoopadviseur

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Jacqueline de Groot Service Adviseur Receptioniste

  Hans Jongerius Woerden

 • Stefan van der Pijl Service Adviseur

  Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Marvin van der Burg Service Adviseur

  Hans Jongerius Gouda

  T. 088-3749 681