Twingo

Renault Twingo Electric

Rijklaar vanaf
€24.190
Private lease p.m. vanaf
€389

Nieuwe Twingo Electric

De nieuwe Twingo Electric maakt elektrisch rijden leuker dan ooit, zeker in de stad. Deze auto manoeuvreert makkelijk, ziet er stijlvol uit en komt ook nog eens met het personaliseerbare design waar Twingo bekend om staat. Een heerlijke auto waarmee u het drukke stadsverkeer makkelijk de baas bent. De nieuwe Renault Twingo 2022 is lekker compact en beschikt over een vermogen van 82 pk en een koppel van 160 Nm. Dit fijne model heeft de beste draaicirkel in zijn klasse en weet de besturing en de wendbaarheid van een stadsauto slim te combineren met de felheid van een elektrische motor.

De nieuwe Twingo Electric is, naast de D-rijmodus, ook voorzien van een comfortabele B-rijmodus met drie niveaus. Gebruikt u B3 in de stad? Dan hoeft u het rempedaal aanzienlijk minder te gebruiken, waardoor u kunt genieten van de ‘on the pedal driving-ervaring’. Laat het gas los en de auto remt direct af. Is een noodstop noodzakelijk? Dan is een klein tikje op het rempedaal voldoende. 

Prijzen en uitvoeringen

Lees hieronder meer over de prijzen van de verschillende uitrustingsniveaus. Benieuwd naar uw extra inruilvoordeel? Bereken binnen 3 stappen snel en eenvoudig de inruilwaarde van uw huidige auto

Image

Twingo Authentic

Aantrekkelijk geprijsd!
Uw voordeel
€700
Prijs excl. subsidie € 3.350:
€22.320
Belangrijkste standaarduitrusting:

✔ Snelheidsbegrenzer
✔ Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening

Toon meer Toon minder
Image

Twingo Equilibre

Groot voordeel
Uw voordeel
€700
Prijs excl. subsidie van € 3.350:
€23.520
Standaard rijk uitgerust met o.a.:

✔ Regen- en lichtsensor
✔ EASY LINK multimediasysteem met 7"touchscreen
✔ Stuurwiel in hoogte verstelbaar

Toon meer Toon minder
Image

Twingo Techno

Ontvang subsidie!
Uw voordeel
€700
Prijs excl. subsidie van € 3.350:
€24.920
Standaard rijk uitgerust met o.a.:

✔ Cruise Control met snelheidsbegrenzer
✔ Lichtmetalen wielen 15" 'Altana'
✔ Stuurwiel met leder bekleed

Toon meer Toon minder
Twingo E-Tech Electric

SÉRIE LIMITÉE

De stoere en streetwise Série Limitée Urban Night staat voor je klaar. Natuurlijk 100% elektrisch. Klaar voor een stadse nachtrit?

Kenmerken van de Renault Twingo Electric

Compact Car
Compact formaat
Elektrisch rijden
Elektrisch rijden
Groen rijden
Milieuvriendelijk
Renault Twingo Electric front side

De nieuwe Renault Twingo maakt elektrisch rijden makkelijk

De Renault Twingo 2020 Electric biedt een uitstekende actieradius van maximaal 270 kilometer met een WLTP-stadscyclus en maximaal 190 kilometer in een volledige WLTP-cyclus. De accu van 22 kWh is daarmee voldoende om een hele week zorgeloos te rijden. Schakel de ECO-modus in om de snelheid en het acceleratievermogen te beperken op de snelweg, zodat u een hogere actieradius bereikt. U kunt de nieuwe Renault twingo Electric overal opladen met de Caméléon-lader. Binnen een uur wordt de accu weer voor 80 procent opgeladen. Dit stijlvolle voertuig is voorzien van Renault EASY CONNECT en een 7” EASY LINK-multimediascherm. De MY Renault app biedt vervolgens alle gemak die u nodig heeft.

Genieten van een Renault Twingo

Wilt u een nieuwe Renault Twingo Electric gaan ervaren? Dan bent u bij Hans Jongerius natuurlijk van harte welkom. We hebben de verschillende uitvoeringen, Life, Collection en Intens voor u. Wilt u de Renault Twingo tweedehands kopen, bijvoorbeeld een Renault Twingo 2020? Dan staan wij ook voor u klaar. Wij zijn altijd uw ervaren Renault dealer, ook in de regio’s Spijkenisse, Rotterdam en Hellevoetsluis. Natuurlijk vertellen wij u graag meer over het elektrisch rijden in een Renault Twingo Electric 2020, op vrijblijvende basis. In Gouda, IJsselstein en Woerden staan wij voor u klaar in onze showroom.

Neem contact met ons op

Renault Twingo Electric
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.