Acties

Acties

Profiteer nu van veel introductievoordeel op de nieuwe ZOE

Bekijk acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe ZOE's

Bekijk voorraad
Private Lease

Private Lease

Kies voor een ZOE met Private Lease

Bekijk lease

Renault
Nieuwe ZOE

De nieuwe Renault ZOE 

100% elektrisch, stil, snel en krachtig. Dat is de nieuwe Renault ZOE! Zeven jaar na de introductie van de eerste editie van de Renault ZOE, is dit alweer de derde generatie van het technologische vlaggenschip. Renault heeft de ZOE uitgerust met de nieuwste technieken en features. Zo kunt u rekenen op meer rijbereik: tot wel 395 kilometer met de nieuwe Z.E. 50-batterij! Daarnaast heeft de nieuwe ZOE een modern en sportief design. Lees hieronder meer over deze nieuwe elektrische auto of bekijk direct de brochure of prijslijst.


Renault Nieuwe ZOE

Nu voor €31.290,-

Voorraad nieuw

Fotogalerij


ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exterieur van de nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE springt direct in het oog. Hij is breder dan zijn voorganger, met een robuuster front, bumper en radiatorgrille. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe C-shape LED-lichtsignatuur. De scherpe contouren van de motorkap leiden naar het grote opvallende logo. Herkenbaar een Renault! Verder is de nieuwe ZOE voorzien van verschillende chroom- en glanzende sierelementen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Om de Renault ZOE helemaal aan te kunnen passen naar uw stijl heeft Renault, naast de zes bestaande kleuren, drie nieuwe carrosseriekleuren geïntroduceerd: Bleu Celadon, Black Quartz en Rouge Flamme. Deze laatste is een speciale metaallak. De nieuwe kleuren passen precies bij de nieuwe stijl van de ZOE. Verder is het mogelijk om de ZOE nog verder te personaliseren, door te kiezen uit verschillende velgen.

Renault ZOE interieur: hightech en stijlvol

Renault heeft het interieur van de nieuwe ZOE voorzien van vele nieuwe elementen. Alles nodigt uit om plaats te nemen in het warme interieur en achter het stuur te kruipen! Met zijn perfect geïntegreerde schermen, een ergonomisch dashboard en kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen, verschilt de nieuwe ZOE in alle opzichten van zijn voorganger. Daarnaast heeft Renault een nieuwe, milieuverantwoordelijke innovatie toegevoegd aan zowel de Zen- als Intens-uitvoering. Het gaat om nieuwe bekleding. Deze bekleding is 100% gerecycled textiel, gemaakt met afval van plastic en synthetische stoffen zoals flessen en overschotten van veiligheidsgordels. Dit materiaal, geklaard garen, wordt hiermee voor het eerst gebruikt in de auto-industrie!

Multimedia

Het dashboard van de Renault ZOE is modern en ergonomisch, voorzien van een nieuw 10-inch TFT-cluster. Dit scherm toont alle nodige informatie tijdens het rijden. Door middel van de handige bedieningsknoppen op het nieuwe stuurwiel heeft u de belangrijkste functies van de auto binnen handbereik. In het midden van het dashboard bevindt zich het grote 9,3-inch scherm van het nieuwe EASY LINK-multimedia- en navigatiesysteem. Via dit systeem kunt u bijvoorbeeld realtime de beschikbaarheid van laadstations bekijken. Via Apple CarPlay of Android auto is het mogelijk om uw smartphone te koppelen.

Actieradius en laagmogelijkheden

De hele week rijden in de nieuwe Renault ZOE? Dat kan, dankzij de grote actieradius van maar liefst 395 kilometer! Waar de vorige Renault ZOE nog over een Z.E. 40-batterij beschikt, is de nieuwe ZOE uitgerust met een nieuwe Z.E. 50-batterij. Dankzij de handige Z.E.-technologieën, zoals de eco-modus en vertragen of remmen met energieterugwinning, kunt u het rijbereik verlengen.

Het opladen van de ZOE kan overal: thuis, op het werk, bij een openbaar laadpunt en langs de snelweg. Thuis heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor snelladen, door middel van een Z.E. Ready 11 kW Wallbox. Hiermee is de Renault ZOE in slechts 6 uur volledig opgeladen! Ook langs de snelweg kunt u snel weer op weg: binnen 30 minuten kunt u de batterij met 50 kW laden. Dit zorgt voor circa 150 kilometer rijplezier. Twijfelt u of u nog wel voldoende batterij heeft? Via de MY Renault-app controleert u het batterijniveau op afstand. Daarnaast is het mogelijk om ritten, inclusief stops bij laadstations, van tevoren in te plannen. Handig!

Optimale veiligheid in de Renault ZOE

Met de nieuwe Renault ZOE heeft u de zekerheid veilig de weg op te gaan. Hij is namelijk uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Zo maakt de speciale B-modus het rijden in de stad een stuk gemakkelijker: u hoeft het rempedaal veel minder te gebruiken. Traffic Sign Recognition waarschuwt u wanneer u te hard rijdt. Verder grijpt de Lane Departure Warning met Lane Keep Assist in wanneer u onverwachts de rijstrook verlaat. Ook het inparkeren van de Renault ZOE is uiterst eenvoudig met EASY PARK ASSIST. Dit systeem bepaalt de insteek, neemt de besturing over en u hoeft alleen nog maar de vooruit- of achteruit versnelling te selecteren, te remmen of gas te geven. 

Prijs nieuwe Renault ZOE

Rijden in de nieuwe Renault ZOE is 100% stijlvol, 100% elektrisch. U rijdt de ZOE vanaf € 33.990,-. Natuurlijk is het mogelijk om de ZOE geheel aan te passen aan uw wensen. Daar helpen onze medewerkers u graag bij! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kiest u liever voor een jong gebruikte occasion? Bekijk dan onze ruime voorraad met Renault ZOE occasions. U kunt ook profiteren van de verschillende ZOE acties! De nieuwe Renault ZOE liever in één van onze showrooms bewonderen? U bent van harte welkom!

Hans Jongerius occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Hans Jongerius
onze toppers


 • Brian Kleij Vestigingsmanager

  Hans Jongerius Gouda en Hans Jongerius Lease Gouda

  E. b.kleij@hjgroep.nl

 • Marc Verboom Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. m.verboom@hjgroep.nl

 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

  E. s.jongerius@hjgroep.nl

 • Jan-Pieter Jaarsma Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  T. 0628221443
  E. jp.jaarsma@hjgroep.nl

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. j.six@hjgroep.nl

 • Arno Coenraadts Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Ronald Pauw Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Pieter Jongerius Sales Manager

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Hans Jongerius Directeur

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Marvin van der Burg Service Adviseur

  Hans Jongerius Gouda

  T. 088-3749 681