Acties

Acties

Profiteer nu van veel korting op de nieuwe Zoe

Bekijk Acties
Voorraad nieuw

Voorraad nieuw

Ontdek onze voorraad nieuwe Zoe's

Bekijk Voorraad
Occasions

Occasions

Op zoek naar een gebruikte Zoe in goede staat?

Bekijk Occasions

Renault
Zoe

Ronduit revolutionair

De compacte en 100% elektrische Renault ZOE is compleet vernieuwd. De nieuwe Renault ZOE heeft nu een actieradius van 300 echte kilometers en u profiteert van slechts 4% bijtelling.

Wat is jouw 300 kilometer?
Renault Zoe

Nu voor €25.040,-

Voorraad nieuw

Fotogalerij


ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

300 KM ACTIERADIUS

De compleet vernieuwde Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto met een actieradius van 300 km echte kilometers. De ZOE is uitgerust met een compleet nieuwe accu en een aantal aantal nieuwe ingenieuze systemen die het rijbereik optimaliseren. Zo hebben de ingenieurs van Renault een systeem ontwikkeld waarmee energie teruggewonnen kan worden die normaal verloren gaat tijdens het afremmen. De nieuwe Renault ZOE laadt namelijk de batterij op wanneer u afremt of wanneer u uw voet van het gaspedaal haalt. Daarnaast profiteert de nieuwe ZOE van een lage rolweerstand omdat deze standaard wordt geleverd met de eerste generatie Michelin banden speciaal ontwikkeld voor elektrische auto’s.

INTERIEUR EN COMFORT

De stille Renault ZOE is van alle gemakken voorzien om u en uw passagiers zo comfortabel mogelijk daar te brengen, waar u moet zijn. Zo is de auto voorzien van cruisecontrol, het ‘Take Care by Renault’-pakket (standaard op Zen-uitvoering), dat een ionisator, vervuilingsensor en een parfumeur omvat voor een zuivere lucht in het interieur. Met de automatisch geregelde airconditioning met gecombineerd filter kan de gewenste temperatuur tot op de graad nauwkeurig worden gekozen.

Het centrale paneel van het dashboard is van nieuw, zacht materiaal en geïnspireerd op het turbineblad van een windmolen. De middenarmsteun biedt niet alleen meer rijcomfort, maar is tevens een handige bergruimte. Voor een onderscheidend karakter zijn de geïntegreerde hoofdsteun van de bestuurdersstoel en de hemel voorzien van unieke Z.E. prints. Nieuw is de geraffineerde ZOE Bose uitvoering. Als Bose uitvoering is de ZOE extra onderscheidend met 17″ lichtmetalen Techrun-wielen, smokey grey dashboard, bruin semi-anilineleder, geweldig audiosysteem en meer.

BATTERIJ HUREN OF KOPEN?

Renault biedt u de mogelijkheid om de batterij van de nieuwe Renault ZOE te kopen of te huren. Wanneer u kiest voor het huren van de batterij is de aanschafprijs van de auto lager. De voordelen van huren:
– U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van batterijhuur is afgestemd op uw persoonlijke behoeften
– U bent verzekerd van een goed werkende batterij. Bij een capaciteit van minder dan 75% wordt deze gerepareerd of vervangen
– Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route service en Renault mobiliteitsoplossing
– Bij verkoop van de Renault ZOE kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten overgedragen worden aan een andere partij

TECHNOLOGIE

Net als de andere Z.E. modellen is de Renault ZOE uitgerust met een lithium-ion-batterij met de krachtigste en duurzaamste technologie. De batterij kent geen geheugeneffect en kan dus op elk willekeurig moment opnieuw worden opgeladen, ongeacht of hij nagenoeg vol of bijna leeg is. Met de oplaadkabel, die standaard wordt meegeleverd, kan de ZOE bij elk type laadpunt tot vermogens van 43kW geladen worden. Ook het thuis opladen van de Renault ZOE is geen probleem met de bijgeleverde Caméléonlader.

MULTIMEDIA & CONNECTIVITEIT

Voor maximaal comfort en gebruiksvriendelijkheid biedt het standaard ingebouwde
R-LINK navigatie- en multimediasysteem diverse functies in één, zoals navigatie, radio, telefonie en audiostreaming via Bluetooth-verbinding, e-mails bekijken, apps dowloaden muziek en aansluiting van mp3-spelers, internet en eco-coach. Met ZE TRIP toont RLINK de oplaadpunten in de buurt of nabij uw bestemming, zodat u in alle rust onderweg bent. Ook biedt de vernieuwde ZOE de mogelijkheid om met de MY ZE INTER@CTIVE app op afstand de actieradius te raadplegen, het opladen van de batterij te programmeren en op afstand via de app de ZOE te koelen in de zomer of te verwarmen in de winter.

 

Hans Jongerius occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Renault Zoe

Hans Jongerius
onze toppers


 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

  E. s.jongerius@hjgroep.nl

 • Jan-Pieter Jaarsma Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. jp.jaarsma@hjgroep.nl

 • Akaash Kalloe Junior Verkoopadviseur

  Hans Jongerius IJsselstein en Hans Jongerius Woerden

  E. a.kalloe@hjgroep.nl

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. j.six@hjgroep.nl

 • Arno Coenraadts Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Ronald Pauw Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Pieter Jongerius Sales Manager

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Amarantha Bakker Account Manager Zakelijke Markt

  Hans Jongerius Woerden

  T. 0628221443
  E. a.bakker@hjgroep.nl

 • Hans Jongerius Directeur

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Marvin van der Burg Service Adviseur

  Hans Jongerius Gouda

  T. 088-3749 681