Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault Arkana behaalt 5 Euro NCAP-sterren

  Nieuwe Renault Arkana behoort tot de groep van de veiligste voertuigen en behaalt de maximumscore van 5 Euro NCAP-sterren.

  Lees verder
 • 2e plek Renault Dealer of the Year 2020

  • Hans Jongerius Renault eindigt nipt achter de nummer 1
  • Maximumscore op vier onderdelen in 2020
  • Vierde nummer 2-notering in vijf jaar

  Lees verder
 • Alpine op voorgrond van innovatie Groupe Renault met exclusieve sportauto’s

  Alpine presenteert een plan van aanpak voor de langere termijn waarbij dit merk binnen Groupe Renault de pijlen richt op innovatieve, authentieke en exclusieve sportauto’s.

  Lees verder
 • Renault ‘Nouvelle Vague’

  SCHIPHOL-RIJK – Met de presentatie van het strategisch plan Renaulution van Groupe Renault laat Renault zien welke strategie het voor de komende vijf jaar en verder in petto heeft. Met Renaulution omarmt het merk Renault de veranderingen op de automarkt. Met zijn ‘Nouvelle Vague’ brengt Renault moderniteit in de auto-industrie door uit te groeien in een merk met een sterke focus op technologie, service en schone energie.

  Lees verder
 • Mobilize, het nieuwe merk voor mobiliteit en energiediensten

  Mobilize richt zich op mensen die gebruik willen maken van duurzamere, gedeelde vormen van mobiliteit. Mobilize komt tegemoet aan nieuwe behoeften en promoot duurzame ecosystemen voor energie. Dit ligt in lijn met het doel van Groupe Renault om CO2-neutraal te worden en met de ambitie om circulaire economische waarde te creëren.

  Lees verder
 • Renault, Europees leider in verkoop van elektrische voertuigen

  Als pionier op het gebied van elektrische mobiliteit leidt Renault de Europese markt voor elektrische voertuigen (EV’s) met 95.985 verkochte eenheden van januari tot eind november 2020. In vergelijking met het voorgaande jaar betekent dit een toename van registraties met 80%. Deze prestatie laat zien dat Renault met zijn gamma volledig elektrische voertuigen perfect in staat is om aan de behoeften van zowel particuliere al zakelijke klanten te voldoen.

  Lees verder
 • Alle Renault bedrijfswagenmodellen met dieselmotor geschikt voor duurzame HVO100 brandstof

  Met de certificering van de Renault Master is het laatste Renault model met een dieselmotor gehomologeerd voor het gebruik van HVO100. Daarmee zijn alle nieuwe bedrijfswagens van Renault met een dieselmotor, zonder technische aanpassingen, officieel geschikt verklaard voor het gebruik van deze nagenoeg CO2-vrije brandstof.

  Lees verder
 • Revolutie in bestelwagensegment: nieuwe Renault KANGOO en Renault EXPRESS

  SCHIPHOL-RIJK – Renault onthult de geheel nieuwe KANGOO en de eveneens geheel nieuwe EXPRESS. Om te kunnen voldoen aan alle behoeften van klanten, komen beide modellen als lichte bedrijfswagen en als personenauto op de markt. De vier nieuwe modellen vullen elkaar perfect aan en zijn te koop vanaf de lente van 2021.

  Lees verder
 • Renault introduceert drie nieuwe E-TECH hybridemodellen

  Met de ARKANA E-TECH Hybrid, CAPTUR E-TECH Hybrid en MEGANE Hatchback E-TECH Plug-in Hybrid breidt Renault het aanbod van hybridemodellen verder uit. De introductie van het 12-volt micro-hybride start-stopsysteem voor de ARKANA en CAPTUR completeert het motorengamma, dat alle mogelijke niveaus van elektrificatie biedt en voldoet aan alle behoeften, terwijl de auto’s toch bereikbaar zijn voor een breed uiteenlopend publiek.

  Lees verder