Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


2e plek Renault Dealer of the Year 2020

HANS JONGERIUS 2E PRIJSWINNAAR ‘RENAULT DEALER OF THE YEAR 2020’

• Hans Jongerius Renault eindigt nipt achter de nummer 1
• Maximumscore op vier onderdelen in 2020
• Vierde nummer 2-notering in vijf jaar

WOERDEN – Renault dealer Hans Jongerius is opnieuw de tweede beste Renault dealer van Nederland. Het bedrijf met vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein eindigde nipt achter de nummer 1 met grote voorsprong op de nummer 3 dankzij de uitstekende score op het gebied van Sales, After Sales en klanttevredenheid.

De scores van alle erkende Renault dealers worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Hans Jongerius behoort structureel tot de beste Renault dealers van Nederland en eindigde in 2020 opnieuw op de tweede plaats, net als in 2016, 2017 en 2019. In 2018 behaalde Jongerius de derde plaats. Het bedrijf behaalde bovendien de maximumscore op de onderdelen After Sales klanttevredenheid, Sales klanttevredenheid, autofinancieringen en de verkoop van accessoires.

Vanwege de coronamaatregelen kan de feestelijke uitreiking van de ‘Renault Dealer of the Year’ awards dit jaar helaas niet plaats in Brussel plaatsvinden. De prijs is via een livestream digitaal uitgereikt tijdens het DOTY@HOME event.

Terug naar overzicht