Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


HANS JONGERIUS TWEEDE BIJ DE VERKIEZING ‘RENAULT DEALER OF THE YEAR’

  • Hans Jongerius op het podium bij ‘Renault Dealer of the Year’-verkiezing
  • Hoogst mogelijke score op gebied van klanttevredenheid en accessoires verkoop

WOERDEN – Renault dealer Hans Jongerius is in 2019 op de tweede plaats geëindigd bij de prestigieuze verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf liet over het gehele jaar uitstekende scores noteren op het gebied van klanttevredenheid in zowel verkoop als service en accessoires verkoop.

Bij de verkiezing van ‘Renault Dealer of the Year’ draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van verkoop, service en kwaliteit. Hans Jongerius scoorde in 2019 eveneens een uitstekend resultaat in de onderdelenverkoop.

Hans Jongerius heeft 3 vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein en eindigde nipt achter ABD uit Drachten die op de eerste plaats eindigde bij de competitie van best presterende Renault dealers van Nederland.

 

Fotobijschrift: De heren Hans en Robin Jongerius (midden), directie Hans Jongerius, 2e prijswinnaar van de Renault Dealer of the Year 2019-verkiezing, ontvangen de prijs uit handen van de heer Jérôme Pannaud (R.), General Manager Benelux en mevrouw Christelle Réale (L.), Country Operations Director Netherlands.

Terug naar overzicht