Hans Jongerius Lease Gouda
Lease vestiging

Hans Jongerius Lease Gouda
Zwolleweg 1
2803 PS GOUDA
0182 - 57 04 44
info@hjgroep.nl

Openingstijden showroom
Ma: 08.30 – 18.00
Di: 08.30 – 18.00
Wo: 08.30 – 18.00
Do: 08.30 – 18.00
Vr: 08.30 – 18.00
Za: 09.00 – 17.00

Openingstijden werkplaats
Ma: 08.00 – 17.30
Di: 08.00 – 17.30
Wo: 08.00 – 17.30
Do: 08.00 – 17.30
Vr: 08.00 – 17.30
Za: 09.00 – 12.30

Vooraanzicht pand

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Hans Jongerius Lease Gouda

Welkom bij Hans Jongerius: dé Renault dealer van Gouda en omstreken! Op het gebied van Private Lease hebben wij veel te bieden. Wist u dat u bij Hans Jongerius zowel nieuwe als occasions kan leasen? Ontdek de vele voordelen van ons Private Lease aanbod in Gouda! Kwaliteit en mobiliteit staan sinds 1988 hoog in het vaandel bij Hans Jongerius.

Private lease modellen

Aan de Zwolleweg 1 in Gouda staat onze showroom. Daar zijn onder andere de volgende nieuwe modellen beschikbaar:

Interesse in een specifiek model? Kom gerust een proefrit maken. Het is ook mogelijk om een tweedehands auto bij ons te leasen. Bekijk hiervoor de mogelijkheden omtrent Occasion Lease!

Voordelen van Private Lease bij Hans Jongerius

Met Renault Private Lease geniet u van meerdere voordelen:

  1. U heeft alleen een vast inkomen nodig.
  2. U weet precies wat u aan vaste autokosten per maand kwijt bent. Geen omkijken meer onder andere naar reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.
  3. Geen onverwachte kosten. Bij Hans Jongerius Gouda doen we niet aan onverwachte onderhoudskosten, waardoor u nooit voor financiële verassingen te staan.
  4. Bij Hans Jongerius kunt u verder ook uw huidige auto inruilen wanneer u kiest voor particulier leasen, waardoor u geen zorgen meer heeft over de verkoop van uw auto!

Alles wordt voor u geregeld bij Renault Private Lease. U hoeft alleen nog maar te tanken! Kortom, wilt u meer weten over de voordelen van particulier leasen? Neem gerust contact met ons op!

Business Lease

Ook voor zakelijk leasen bent u bij Hans Jongerius Gouda aan het goede adres. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden op het gebied van financial en operational lease. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle mogelijkheden toe te lichten. Zo kunt u inzichtelijk een keuze maken! Naast de vele voordelen van business lease Hans Jongerius Gouda, is het ook mogelijk om zakelijk een occasion te leasen.

Onze vestiging in Gouda

U bent van harte welkom in onze showroom in Gouda. Wij zijn iedere week van maandag t/m zaterdag open en verder iedere laatste zondag van de maand tussen 12.00 en 16.00. Daarnaast staat het team van Hans Jongerius Gouda voor u klaar!

Tot ziens bij Hans Jongerius Private Lease Gouda!

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Chris Spuij

een maand geleden
★★★★★

Prima geholpen bij deze vestiging in Gouda! Ook de Renault Scenic waar ik in rijd was niet ontkomen aan de winter problemen van januari 2019, maar door de goede inzet van het team daar, op dit moment (nog) geen nare nasmaak overgehouden aan dit debacle. De toekomst zal uitwijzen of Renault de zaken op orde heeft, maar aan deze dealer/vestiging zal het niet liggen. 👍

peter keijser

2 weken geleden
★★★★★

Zeer goede en snelle service. Vriendelijk personeel

Piet Snel

9 maanden geleden
★★★★★

Schrijver dezes is een op leeftijd geraakte babyboomer uit 1946. In '64 reeds rijbewijs gehaald en eerste auto besteld. Nadien tot op de dag van vandaag in ruim een halve eeuw welgeteld 32 auto's gekocht. Weet als fervent autofanaat dus ècht wel waar ik over praat. Echter nooit merkentrouw geweest. Al van alles gereden. In de goede jaren van het zakenleven ook en vooral in het hogere segment als Audi, BWW, MB en Lexus. Tot ik de ideale prijs-kwaliteit van Renault ontdekte met behoud van de top in technologische innovatie en comfort. Bezit thans de zevende op rij. Een over tapijten zwevende Espace. Soort voorloper van de zelfrijdende auto met zelfs massage in de voorstoelen. Praktische megacomfort in optima forma met een vriendelijk prijskaartje. Het verlengstuk van merkbeleving qua rijgenot en bedrijfszekerheid is de garage. Als die combi niet goed is, gaat de relatie stuk. HJ verwent de automobilist als geen ander. Hun rodeloper-service vergelijk ik met Lexus. De klantvriendelijkheid begint al aandachtig bij de balie en eindigt als apotheose bij een immer vlekkeloze aflevering want de auto wordt letterlijk als extra service nog gewassen ook! Perfect. Ben meer dan tevreden. Een tip: probeer bij een wat complexere 'operatie' de 3M's erbij te betrekken. Zijnde het professionele specialistentrio Marvin/Mark/Martin. Kanjers bij HJ Gouda, in dienst van de mobilteitsgarantie voor de veeleisende automobilist. Mij vijf sterren waard...

Rene Alphenaar

3 weken geleden
★★★★★

Zeer goede service