Hans Jongerius Woerden
vestiging

Hans Jongerius Woerden
Touwslagersweg 16
3449 HX Woerden
0348 - 435 700
info@hjgroep.nl

Openingstijden showroom
Ma: 08.30 – 18.00
Di: 08.30 – 18.00
Wo: 08.30 – 18.00
Do: 08.30 – 18.00
Vr: 08.30 – 18.00
Za: 09.00 – 17.00

Openingstijden werkplaats
Ma: 08.00 – 17.30
Di: 08.00 – 17.30
Wo: 08.00 – 17.30
Do: 08.00 – 17.30
Vr: 08.00 – 17.30
Za: 09.00 – 13.00

Vooraanzicht pand

Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Hans Jongerius Woerden

In het mooie, waterrijke Woerden kunt u één van de vestigingen van Hans Jongerius vinden. Op de Touwslagersweg 16 is onze showroom en werkplaats, waar onze medewerkers dagelijks voor u klaar staan.

Heeft uw Renault of Dacia een onderhoudsbeurt nodig, is APK vereist of wilt u bijvoorbeeld uw banden laten wisselen, dan staat ons werkplaatsteam dagelijks vanaf 8.00 uur (op doordeweekse dagen, op zaterdag vanaf 9.00 uur) voor u paraat. Onze speciaal voor Renault en Dacia opgeleide monteurs, zorgen er voor dat uw auto weer als nieuw voelt.

Hans Jongerius Woerden: occasions en nieuwe modellen

Hans Jongerius Woerden is “full service”, wat wil zeggen dat u voor Renault en Dacia, naast onze eigen werkplaats, voor zowel verkoop nieuw als occasions terechtkunt. Bovendien denken wij graag met u mee op financieringsgebied en kunnen wij ook voor u uitrekenen wat het gaat kosten als u uw nieuwe auto via private lease gaat rijden. Wij nemen alle tijd om u een voorstel te doen wat volledig bij u past.
Ook als u liever online uw werkplaatsafspraak maakt of een vrijblijvende online offerte / taxatie aanvraagt, komt uw aanvraag direct in Woerden terecht. Waardoor u altijd geholpen kan worden door uw eigen vertrouwde Hans Jongerius medewerker.

Wilt u graag een proefrit maken in een nieuwe Renault of Dacia, onze occasion voorraad bekijken, uw financieringsmogelijkheden bekijken of heeft u gewoon zin in een lekker kopje koffie?

Wij heten u van harte welkom bij Hans Jongerius Woerden!

Hans Jongerius
onze toppers


 • Brian Kleij Sales Manager

  Hans Jongerius Woerden

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

 • Jacqueline de Groot Service Adviseur Receptioniste

  Hans Jongerius Woerden

 • Stefan van der Pijl Service Adviseur

  Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

De ervaring van onze klanten

4.3 / 5
★★★★★
★★★★★

Chris Spuij

een maand geleden
★★★★★

Prima geholpen bij deze vestiging in Gouda! Ook de Renault Scenic waar ik in rijd was niet ontkomen aan de winter problemen van januari 2019, maar door de goede inzet van het team daar, op dit moment (nog) geen nare nasmaak overgehouden aan dit debacle. De toekomst zal uitwijzen of Renault de zaken op orde heeft, maar aan deze dealer/vestiging zal het niet liggen. 👍

peter keijser

2 weken geleden
★★★★★

Zeer goede en snelle service. Vriendelijk personeel

Piet Snel

9 maanden geleden
★★★★★

Schrijver dezes is een op leeftijd geraakte babyboomer uit 1946. In '64 reeds rijbewijs gehaald en eerste auto besteld. Nadien tot op de dag van vandaag in ruim een halve eeuw welgeteld 32 auto's gekocht. Weet als fervent autofanaat dus ècht wel waar ik over praat. Echter nooit merkentrouw geweest. Al van alles gereden. In de goede jaren van het zakenleven ook en vooral in het hogere segment als Audi, BWW, MB en Lexus. Tot ik de ideale prijs-kwaliteit van Renault ontdekte met behoud van de top in technologische innovatie en comfort. Bezit thans de zevende op rij. Een over tapijten zwevende Espace. Soort voorloper van de zelfrijdende auto met zelfs massage in de voorstoelen. Praktische megacomfort in optima forma met een vriendelijk prijskaartje. Het verlengstuk van merkbeleving qua rijgenot en bedrijfszekerheid is de garage. Als die combi niet goed is, gaat de relatie stuk. HJ verwent de automobilist als geen ander. Hun rodeloper-service vergelijk ik met Lexus. De klantvriendelijkheid begint al aandachtig bij de balie en eindigt als apotheose bij een immer vlekkeloze aflevering want de auto wordt letterlijk als extra service nog gewassen ook! Perfect. Ben meer dan tevreden. Een tip: probeer bij een wat complexere 'operatie' de 3M's erbij te betrekken. Zijnde het professionele specialistentrio Marvin/Mark/Martin. Kanjers bij HJ Gouda, in dienst van de mobilteitsgarantie voor de veeleisende automobilist. Mij vijf sterren waard...

Rene Alphenaar

3 weken geleden
★★★★★

Zeer goede service