Autotechnicus gezocht

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Direct resultaat zien van jou inspanningen? Blijven leren binnen organisatie die jou zekerheid biedt? Elke dag in contact komen met nieuwe mensen? Werken met leuke collega’s in een platte organisatie met korte lijnen?  Hans Jongerius staat al 5 jaar lang in de top 3 beste dealers van Nederland!

Voor onze vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein zijn wij opzoek naar automonteurs met passie voor mobiliteit. Lees gauw verder!

WP

Het is jouw vak!

Je bent gek van techniek, houdt ervan om met je handen te werken, klanten blij te maken, creatieve oplossingen te bedenken of je kan geen dag zonder het aroma van WD40? Hoe dan ook; het is en blijft toch een prachtig beroep!

Veranderingen in de autotechniek zullen in de nabije toekomst best wel wat uitdagingen bieden en aanpassingsvermogen van jou vragen; daarbij heb je vast en zeker zelf ook bepaalde toekomstplannen en een toekomstvisie. Wil je specialiseren of juist breder inzetbaar zijn? Hoe denk jij dat het auto-technische vak gaat veranderen de komende tijd en welke rol wil jij daarin het liefst spelen? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw ideeën en inzichten!

wp

WAT ZOEKEN WIJ IN EEN AUTOTECHNICUS?

  • Je bent 1e monteur met APK bevoegdheid of
  • Je bent 2e monteur en hebt duidelijke ambitie om eerste monteur met APK bevoegdheid te worden
  • Je bent enthousiast geworden door het bovenstaande verhaal en draagt graag bij aan ons gemeenschappelijk succes.
  • Je wil graag werken binnen een moderne, goed uitgeruste aftersales afdeling in de plaatsen  Gouda, Woerden of IJsselstein
wp

JOUW TOEKOMST

  • Wij dragen bij aan jouw persoonlijke automotive toekomst! Profiteer van de kennis van onze collega’s en verdiep en verbreed jouw expertise dankzij cursussen en trainingen
  • Je gaat bij ons aan de slag als een gewaardeerd lid van de Hans Jongerius familie en dit belonen wij uiteraard met een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je werkt samen met fijne, gezellige en goedgetrainde collega’s in een informele sfeer
  • Je staat vooraan bij technische innovatie! Ons hoofdmerk Renault timmert hard aan de weg als het gaat om de ontwikkeling van hypermoderne verbrandingsmotoren, elektrische voertuigen en technologische snufjes. Hier profiteer jij als spil binnen onze aftersales afdeling dus direct van.
Renault E-Tech Hans Jongerius

Wie zijn wij?

De Hans Jongerius Groep is een toonaangevende dealergroep voor de merken Renault en Dacia met vestigingen in Woerden, IJsselstein en Gouda.
De organisatie, met een praktische mentaliteit, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is sinds jaar en dag zeer actief en succesvol in de particuliere markt, maar ook in de lease en fleetsales-markt. Naast verkoop en lease, vormt verhuur van personenen bedrijfsauto’s een belangrijke activiteit van Hans Jongerius Groep. De cultuur van de organisatie is te typeren als open, betrokken, direct, praktisch, ondernemend, klantgericht en resultaatgericht.

Heb je vragen? Neem contact op!

Kun je je vinden in het bovenstaande verhaal? Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Wil je graag iets over jezelf en jouw ambities vertellen? Neem contact met ons op en laten we kennis maken!

Contactpersoon
Andre de Jong

Andre de Jong

After Sales Manager