Over ons

HANS JONGERIUS, PROFESSIONALITEIT SINDS 1988

Hans Jongerius is de Renault en Dacia dealer in de regio Woerden, Gouda en IJsselstein. Sinds 1988 is Hans Jongerius een begrip in de regio en heeft zich weten te onderscheiden als een betrouwbare en professionele dealer in de branche. Met de verkoop van nieuwe Renaults en Dacia's, maar ook occasions van diverse merken, en onderhoud, biedt Hans Jongerius een one-stop-shop voor al uw mobiliteitsbehoefte.
Onze prachtige showrooms zijn ingericht met de nieuwste Renault en Dacia modellen. Onze verkoopadviseurs zijn experts in hun vakgebied en zullen u graag adviseren over welk model het beste bij u past. Met onze uitgebreide selectie aan nieuwe en gebruikte modellen, is er voor elke klant een geschikte auto te vinden.
Maar bij Hans Jongerius gaat het niet alleen om de verkoop van auto's. Onze serviceafdeling is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en onze technici zijn speciaal opgeleid om uw auto in topconditie te houden. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw auto wordt onderhouden met de grootste zorg en aandacht.
Onze klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Wij geloven dat een tevreden klant de beste referentie is. Daarom zetten wij ons in om de best mogelijke service te bieden. Onze klanten waarderen ons om onze snelle reactie, professionele aanpak en persoonlijke benadering.

Dealer of the Year uitreiking 2020