BETAALBARE ELEKTRISCHE AUTO'S VOOR IEDEREEN

Er zijn nog nooit zoveel voordelen geweest aan overstappen op elektrisch rijden.

Ontdek de robuuste, gebruiksvriendelijke én voordelige elektrische technologie van Dacia.

Beproefd
Compact Car
Gebruiksvriendelijk
Service bill
Voordelig

Een revolutie in elektrische rijden

Wij hebben de goedkoopste elektrische auto in de markt onwikkeld, waarmee we je bieden wat je écht nodig hebt. In jouw Dacia ben je onderdeel van de elektrische revolutie. En je hoeft geen concessies te doen om te profiteren van de beste elektrische technologie van Groupe Renault.

Het doel van Dacia is om jou te bieden wat je écht nodig hebt voor de beste prijs. 

Elektrisch rijden biedt na de aanschaf nog meer voordelen. De kosten voor het opladen van je batterij zijn lager dan het vullen van je benzinetank, waardoor je veel geld bespaard op je verbruik. Bovendien zijn de onderhoudskosten veel lager, omdat je geen olie hoeft te verversen, de motor niet hoeft te smeren en de distributieriem niet hoeft te vervangen. Het bezit van een elektrische auto is nog nooit zo goedkoop geweest.

Beproefde technologie

Onze elektrische technologie vloeit voort uit de expertise van Groupe Renault. De beproefde technologie is meer dan tien jaar geleden ontwikkeld en wordt voortdurend verbeterd. Om jou een betrouwbare elektrische auto te bieden voor de beste prijs, combineren we deze technologie met als doel om jou alles te geven wat je nodig hebt. Met de WLTP-stadscyclus heb je een actieradius van 230 km WLTP*. Voor totale gemoedsrust  geven we een garantie op de batterij van 8 jaar of 120.000 km. Dat allemaal voor een ongeëvenaarde Dacia-prijs.

Eenvoudig elektrisch rijden

Wat als je auto het leven gemakkelijker kon maken? Nooit meer naar een tankstation om te tanken, maar thuis eenvoudig opladen. Met de Wallbox kun je je auto binnen 5 uur thuis opladen op een vermogen van 7,4 kW**. Heb je haast? Met de DC-lader wordt je auto in minder dan 1 uur voor 80% opgeladen. Gebruik de gratis MY Dacia app om het laden op afstand te beheren, of je interieur alvast voor te verwarmen of te koelen. Ga de weg op en geniet van stiller en gemakkelijker rijden zonder uitstoot van vervuilende gassen. En wat alles nog fijner maakt? Je hoeft nooit meer olie te verversen. Het onderhoud is sowieso makkelijker, want je auto is elektrisch. Kortom: een auto rijden is nog nooit zo makkelijk geweest!

5 REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ELEKTRISCH RIJDEN

Dacia Spring

DE ELEKTRISCHE AUTO VOLGENS DACIA

Deze stads-SUV heeft alles waar Dacia voor staat. Met zijn onverslaanbare prijs is de Spring een zeer aantrekkelijke elektrische auto. De Spring heeft een actieradius van 230 km WLTP* en tot 305 km in de WLTP-stadscyclus. Dat betekent: doordeweeks lekker overal naartoe rijden en in het weekend pas weer opladen. Ervaar nu nieuw rijplezier dankzij zijn elektrische technologie. De auto is stil en accelereert direct en zonder trillingen.

Ervaar zelf de nieuwe generatie elektrisch rijden met de best betaalbare elektrische SUV met 4 zitplaatsen. En profiteer vanaf 2022 van een aantrekkelijke overheidssubsidie bij de aanschaf. Jij geniet betaalbaar van je elektrische auto. Elektrisch opladen is ook goedkoper dan een tank benzine, dus je gebruiks- en onderhoudskosten zijn sowieso lager.

Neem contact met ons op

BETAALBARE ELEKTRISCHE AUTO'S VOOR IEDEREEN
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.