Dacia Sandero Stepway

Rijklaar vanaf
€19.650
Private lease p.m. vanaf
€399

Kenmerken van de Dacia Sandero Stepway

Luxe gezinsauto
Ruimte voor elke reis
Rijhulpsysteem
Altijd en overal veilig
Voordelig ruimte
Fraai nieuw design

De nieuwe Dacia Sandero Stepway: dé voordelige crossover

De nieuwe Dacia Sandero Stepway verrast u met een stoer, vernieuwd design. Geniet van de nieuwe Y-vormige led-verlichting, een robuust silhouet en een grote bodemspeling. Dit bijzondere design laat harten sneller kloppen, terwijl we ook nog steeds warm kunnen lopen voor de kenmerkende crossover stijl van de nieuwe Dacia Sandero Stepway. Met een multifunctioneel interieur ontbreekt het u onderweg echt aan niets.

De moderne, innovatieve en vooral stoere Dacia Sandero Stepway is voorzien van ingenieuze, ruimtebesparende modulaire dakdragers. Met alle gemak verandert u de dakdragers in langsdragers, waardoor u een fiets even gemakkelijk kunt vervoeren als een dakkoffer. Ideaal! Wanneer u de achterbank neerklapt, dan ontstaat er een zee van ruimte. Daarnaast zijn er in het interieur, zoals in de middenconsole, handige opbergvakken te vinden voor het opruimen van al uw eigendommen. Ieder Dacia Sandero Stepway review haalt dan ook de ruime opbergruimte in de auto aan.

Dacia Sandero Stepway front
Image
Sandero Stepway Expression

Sandero Stepway Expression

Al vanaf
€20.700
Private lease p.m. vanaf
€404
T.o.v. Essential extra rijk uitgerust en voorzien van o.a.:
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels

  • Media Display

  • Modulaire dakdragers, in chroom met satijnglans

  • Parkeersensoren achter met sonische weergave

Toon meer Toon minder
Image
Sandero Stepway Essential

Sandero Stepway Essential

Al vanaf
€19.650
Financial lease p.m. vanaf
€399
Standaard voorzien van o.a.:
  • Handmatig bediende airconditioning

  • Media Control

  • Bekleding 'Stepway

Toon meer Toon minder

Ontdek de technische snufjes van de nieuwe Dacia Sandero Stepway

Natuurlijk is de nieuwe Dacia Sandero Stepway voorzien van de nieuwste en meest innovatieve snufjes. Maak gebruik van het nieuwe Media Control System met radio, Bluetooth®-telefoonverbinding en ingebouwd display op het 3,5″ scherm. Hiermee kunt u eenvoudig vanaf het stuur het audiosysteem bedienen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Dacia Media Control-app. Met deze app kunt u eenvoudig via uw smartphone of tablet toegang verkrijgen tot uw favoriete navigatiesysteem. Geniet tijdens het rijden van uw favoriete muziek, die wordt afgespeeld vanuit twee luidspeakers in de voorste deuren.

Rijdt u ook weg in een stoere Dacia Sandero Stepway?

Wilt u binnenkort ook in uw nieuwe Dacia Sandero Stepway stappen, bijvoorbeeld in een Dacia Sandero Stepway automaat, of heeft u interesse in Dacia Sandero Stepway private lease? Dan bent u welkom bij Hans Jongerius. Natuurlijk kunt u bij ons ook prima terecht voor een Dacia Sandero Stepway occasion tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u nader kennis maken met de nieuwe Dacia Sandero Stepway of een occasion? Kom dan langs in één van onze showrooms, in Gouda, Woerden of IJsselstein. Wij zijn u graag van dienst.

Dacia Sandero Stepway
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.