Terug naar auto

Contact opnemen

Let op: Geld lenen kost geld.
Wilt u deze auto financieren?
Uw maandlasten 191,-
Contante waarde
€ 14.999
Contante aanbetaling
3.749
Totaal kredietbedrag
11.250
Effectieve rente op jaarbasis
8.9 %
Totaalprijs krediet
14.459
Duur van de kredietovereenkomst
60 maanden
Slottermijn
2.999
Termijnbedrag
191

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rmobilize-fs.com.

Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van het financieringsproduct zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Aanhef
Inruilauto?

Dacia Spring occasions bij Hans Jongerius

Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met de Dacia Spring, nu beschikbaar als occasion bij Hans Jongerius. Deze revolutionaire, volledig elektrische auto biedt een unieke combinatie van betaalbaarheid, praktische bruikbaarheid en milieuvriendelijkheid, perfect voor iedereen die klaar is om de overstap naar elektrisch rijden te maken zonder in te leveren op kwaliteit of rijplezier.

Een tweedehands Dacia Spring biedt vele voordelen, vooral voor stadsbewoners en milieubewuste bestuurders. De volledig elektrische aandrijving zorgt voor een stille, soepele en emissievrije rijervaring, terwijl de compacte afmetingen van de Spring het parkeren en manoeuvreren in de stad vergemakkelijken. Met zijn indrukwekkende actieradius op een enkele lading is de Spring ideaal voor dagelijkse ritten en langere afstanden binnen de stadsgrenzen. Bovendien zijn de operationele kosten van de Spring aanzienlijk lager dan die van benzine- of dieselauto's, wat hem tot een economisch aantrekkelijke keuze maakt.

Bij Hans Jongerius vindt u een selectie van Dacia Spring occasions, elk zorgvuldig geïnspecteerd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Ons aanbod omvat verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat u de perfecte Spring kunt vinden die past bij uw levensstijl en voorkeuren. Door te kiezen voor een Spring bij Hans Jongerius, profiteert u van een toegankelijke en duurzame elektrische auto, ondersteund door onze deskundige service en klantensupport. Ontdek ons actuele aanbod van Dacia Spring occasions online of bezoek onze showroom om de voordelen van elektrisch rijden te ervaren met de betaalbare en praktische Dacia Spring. Maak de overstap naar elektrisch rijden met vertrouwen en gemak bij Hans Jongerius.