Magazijnmedewerker

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Direct resultaat zien van jou inspanningen? Blijven leren binnen organisatie die jou zekerheid biedt? Elke dag in contact komen met nieuwe mensen? Werken met leuke collega’s in een platte organisatie met korte lijnen?  Hans Jongerius staat al 5 jaar lang in de top 3 beste dealers van Nederland!

Voor onze vestiging in Woerden zijn wij opzoek naar een magazijnmedewerker met passie voor mobiliteit. Lees gauw verder!

Computer

Wij zijn naar jou opzoek!

Voor ons centrale magazijn in Woerden zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Magazijnmedewerker. Als onderdeel van een hecht team heb je in deze functie heb je direct klantcontact, behandel je aanvragen van klanten, verwerk je binnengekomen bestellingen en onderdelen en verzorg je ook de bestellingen voordat deze bezorgd worden bij de klant. 

Specialist in Onderdelen Levering

Hans Jongerius heeft jarenlange ervaring met het leveren van Renault, Dacia, Hyundai en Nisan onderdelen aan klanten in heel Nederland. Dit gehele proces wordt gefaciliteerd door een aparte afdeling binnen onze organisatie waar jij onderdeel van kan uitmaken. Hierdoor hebben wij een zeer betrouwbaar en compleet bedrijfsproces ontwikkeld waardoor wij in staan zijn snel te anticiperen op specifieke wensen van onze klanten.

Magazijn

Wat vragen wij van jou als Magazijn Medewerker:

  • MBO werk- en denkniveau (of ben jij die aanpakker die zich graag wil opwerken?)
  • Je kan het overzicht bewaren in een drukke werkomgeving
  • Je vind het niet erg om je mouwen op te stropen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent een echte teamplayer maar kan ook prima zelfstandig werken
  • Administratief vaardig
  • Je kunt overweg met computers
Medewerker

Wij bieden:

Een goede werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en een goed salaris. In ons magazijn werken we met een vast en gezellig team. We bieden een dynamische en afwisselende functie. We bieden je een marktconform salaris met reiskostenvergoeding aan. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling. Ook investeren we graag in jouw ontwikkeling door middel van cursussen. Een vast contract is uiteindelijk onze doelstelling. 

Kom met ons praten over de mogelijkheden; we vertellen je graag meer over deze uitdagende functie!

Wie zijn wij?

De Hans Jongerius Groep is een toonaangevende dealergroep voor de merken Renault en Dacia met vestigingen in Woerden, IJsselstein en Gouda.
De organisatie, met een praktische mentaliteit, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is sinds jaar en dag zeer actief en succesvol in de particuliere markt, maar ook in de lease en fleetsales-markt. Naast verkoop en lease, vormt verhuur van personenen bedrijfsauto’s een belangrijke activiteit van Hans Jongerius Groep. De cultuur van de organisatie is te typeren als open, betrokken, direct, praktisch, ondernemend, klantgericht en resultaatgericht.

Heb je vragen? Neem contact op!

Kun je je vinden in het bovenstaande verhaal? Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Wil je graag iets over jezelf en jouw ambities vertellen? Neem contact met ons op en laten we kennis maken!

Contactpersoon
Robin Jongerius

Robin Jongerius

Directeur