Ontdek de vernieuwde Renault Arkana: vereenvoudigd assortiment, nog krachtiger aanbod.

Body

In oktober 2020 werd de Renault Arkana onthuld, een prachtig voorbeeld van het succes van de Renaulution. Deze unieke Coupé-SUV in het C-segment straalt een moeiteloze elegantie uit en benadrukt de krachtige 'Nouvelle Vague' van Renault's nieuwe merkidentiteit. Met zijn vloeiende ontwerp en indrukwekkende uitstraling staat de Renault Arkana stevig verankerd als een baken van vernieuwing voor het merk.

Arkana

VEREENVOUDIGD GAMMA, STERKER AANBOD
Renault heeft het gamma van de nieuwe Arkana vereenvoudigd tot drie uitrustingsniveaus (Evolution, Techno en Esprit Alpine) en de aandrijflijn: de E-Tech full hybrid-aandrijflijn met 105 kW (145 pk). Dit strategische commerciële beleid van Renault leidt tot beheerste verscheidenheid in het aanbod, wat resulteert in lagere productie- en distributiekosten. Hierdoor kan de nieuwe Arkana worden aangeboden tegen concurrerende prijzen, aantrekkelijke huurkosten en een gunstige cost of ownership.

EVOLUTION
De nieuwe Renault Arkana begint bij het Evolution-uitrustingsniveau, met een vanafprijs van € 34.460,-*. Standaard is dit model uitgerust met navigatie via het Renault EASY LINK-multimediasysteem, dat naadloos samenwerkt met smartphones via Android Auto en Apple CarPlay. Het centrale 7-inch digitale scherm op het dashboard is verbeterd, waardoor de bestuurder gemakkelijker rij-informatie kan aflezen.

TECHNO
De Techno-uitvoering is beschikbaar vanaf € 36.060,-. Deze versie onderscheidt zich door zijn extra sportieve bumper met aerodynamische lamellen in de carrosseriekleur. Bovendien worden de 18-inch wielen van de populaire R.S. line- en E-Tech engineered-versies geleverd op de Techno-uitvoering. Het logo en de merkletters op de achterzijde zijn uitgevoerd in Chrome Satin.

ESPRIT ALPINE
Als topuitvoering biedt Renault de Arkana als Esprit Alpine-uitvoering, die start bij € 39.060,-. Bij deze versie is de F1 blade in de voorbumper afgewerkt in de kleur Gris Schiste Satin. Het merklogo krijgt dezelfde onderscheidende grijze tint, samen met een contrasterende omlijning in de kleur Noir Brillant Profond. De Esprit Alpine-uitvoering rijdt op nieuwe 19-inch velgen met een opengewerkt design, wat de Arkana een statige en sportieve uitstraling geeft.

Het interieur is voorzien van stoelen gemaakt van een duurzame mix van ECO TEP en suède, waarbij het aandeel suède is verhoogd in vergelijking met de R.S. line- en E-Tech engineered-versies. De Esprit Alpine-uitvoering onderscheidt zich verder met stoelen met horizontale blauwe stiksels, het merklogo van Alpine op de rugleuning en veiligheidsgordels met twee blauwe strepen. Blauw-wit-rode stiksels zijn toegepast op de deurpanelen en het stuur, terwijl het dashboard een ingetogen en toch elegante indruk maakt dankzij een leisteen-effect afwerking.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Arkana?

Ontdek de vernieuwde Renault Arkana: vereenvoudigd assortiment, nog krachtiger aanbod.
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.