Renault & Dacia Dealer of the Year

Body

Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius heeft de prestigieuze titel Renault en Dacia Dealer of the Year in de wacht gesleept. Deze onderscheiding wordt toegekend aan de Renault en Dacia dealer die het best heeft gepresenteerd op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit en prestaties.

Hans Jongerius, eigenaar van Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius, is zeer trots op deze erkenning. "We zijn erg blij met deze award en zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze klanten. Dit is een geweldig compliment voor ons team en bevestigt dat we hard werken om onze klanten tevreden te houden en hen de beste service te bieden", aldus Jongerius.

De award werd uitgereikt door Renault en Dacia Nederland, de Nederlandse importeur van Renault en Dacia. Renault en Dacia Nederland onderzoekt elk jaar de prestaties van haar dealers op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit en prestaties. Op basis hiervan wordt de Renault en Dacia Dealer of the Year gekozen.

Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius werd specifiek geprezen voor zijn uitstekende klantenservice en zijn aandacht voor kwaliteit. "Hans Jongerius en zijn team hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio en zijn bekend om hun professionele en persoonlijke aanpak", aldus een woordvoerder van Renault en Dacia Nederland.

In het afgelopen jaar heeft Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius zich ook onderscheiden door zijn inzet voor de lokale gemeenschap. Jongerius en zijn team hebben zich ingezet voor diverse goede doelen en hebben geholpen bij verschillende lokale evenementen.

Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius is een erkend en gewaardeerd bedrijf in de regio en deze award bevestigt de uitstekende prestaties en de verdienste van het bedrijf. Wij feliciteren Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius met deze welverdiende onderscheiding en zijn ervan overtuigd dat zij deze titel met trots zullen dragen.