Terug naar auto

Contact opnemen

Let op: Geld lenen kost geld.
Wilt u deze auto financieren?
Uw maandlasten 362,-
Contante waarde
€ 28.449
Contante aanbetaling
7.112
Totaal kredietbedrag
21.337
Effectieve rente op jaarbasis
8.9 %
Totaalprijs krediet
27.409
Duur van de kredietovereenkomst
60 maanden
Slottermijn
5.689
Termijnbedrag
362

Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rmobilize-fs.com.

Services zijn alleen beschikbaar op Renault Top Occasions. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van het financieringsproduct zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Auto mag maximaal 15 jaar oud zijn aan het einde van de financiering. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

Aanhef
Inruilauto?

Renault Mégane occasions

De Renault Mégane, een icoon op de weg, biedt een perfecte mix van stijl, comfort en prestatie. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en aantrekkelijke tweedehands auto, dan is een Renault Mégane occasion een uitstekende keuze. Deze auto staat bekend om zijn dynamische rijgedrag, geavanceerde technologieën en het vermogen om elke rit om te toveren in een plezierige ervaring. Of u nu kiest voor de hatchback, de sedan of de estate, elke Mégane is ontworpen om te voldoen aan een breed scala van behoeften en levensstijlen.

Een tweedehands Renault Mégane biedt tal van voordelen. Financieel gezien is het een slimme keuze; u krijgt de kwaliteit en innovatie van Renault voor een fractie van de prijs van een nieuw model. Daarnaast is de Mégane bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat betekent dat u kunt rekenen op jarenlang rijplezier. De Mégane is ook zeer veelzijdig, met verschillende uitvoeringen die zijn uitgerust met een reeks aan veiligheids- en comfortfuncties, waardoor het een ideale auto is voor zowel stadsritten als langere reizen. Bovendien biedt de Mégane een aantrekkelijk design en een comfortabel interieur, waardoor elke rit een genot wordt.

Bij Hans Jongerius vindt u een uitgebreide selectie van Renault Mégane occasions, elk zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd om te garanderen dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Ons aanbod omvat verschillende modellen en uitvoeringen, zodat er altijd een Mégane is die bij uw wensen en budget past. Wanneer u kiest voor een Mégane occasion bij Hans Jongerius, profiteert u niet alleen van een kwalitatief hoogwaardige auto, maar ook van de uitstekende klantenservice en after-sales support waar Hans Jongerius om bekend staat. Bezoek onze showroom of neem een kijkje op onze website om het actuele aanbod te bekijken en ontdek hoe een Renault Mégane occasion u kan voorzien van de perfecte combinatie van prestatie, stijl en waarde.