Serviceadviseurs gezocht

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Direct resultaat zien van jou inspanningen? Blijven leren binnen organisatie die jou zekerheid biedt? Elke dag in contact komen met nieuwe mensen? Werken met leuke collega’s in een platte organisatie met korte lijnen?  Hans Jongerius staat al 5 jaar lang in de top 3 beste dealers van Nederland!

Voor onze vestigingen in Woerden, Gouda en IJsselstein zijn wij opzoek naar service adviseurs met passie voor mobiliteit. Lees gauw verder!

Binnenkomen

Ben jij een echte adviseur?

Je ontvangt op een gastvrije wijze jouw klanten en adviseert hen op een klantgerichte en commerciële manier over de staat van hun auto. Je organiseert en bewaakt op een effectieve wijze de planning van werkzaamheden en verzorgd de financiële afwikkeling ervan. Tevens adviseer en verkoop je onze aanvullende diensten en producten.

Je bent bijzonder gedreven en gepassioneerd om de beste kwaliteit van Nederland te leveren.

auto

WAT ZOEKEN WIJ IN EEN SERVICE ADVISEUR?

  • Je bent servicegericht, flexibel, een op en top gastheer/gastvrouw, teamspeler en door een gestructureerd optreden houd je overzicht over je werkzaamheden.
  • Je beschikt over een sterk organisatorisch vermogen, bent stressbestendig, commercieel-technisch en een teamspeler.
  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, het liefst aangevuld met minimaal 2 jaar succesvolle werkervaring als serviceadviseur, ervaring met Renault en ons CMS systeem EVA is een grote pre, maar niet noodzakelijk.
Receptie

JOUW TOEKOMST

  • Wij dragen bij aan jouw persoonlijke automotive toekomst! Profiteer van de kennis van onze collega’s en verdiep en verbreed jouw expertise dankzij cursussen en trainingen
  • Je gaat bij ons aan de slag als een gewaardeerd lid van de Hans Jongerius familie en dit belonen wij uiteraard met een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je werkt samen met fijne, gezellige en goedgetrainde collega’s in een informele sfeer
  • Je staat vooraan bij technische innovatie! Ons hoofdmerk Renault timmert hard aan de weg als het gaat om de ontwikkeling van hypermoderne verbrandingsmotoren, elektrische voertuigen en technologische snufjes. Hier profiteer jij als spil binnen onze aftersales afdeling dus direct van.
Sales

Wie zijn wij?

De Hans Jongerius Groep is een toonaangevende dealergroep voor de merken Renault en Dacia met vestigingen in Woerden, IJsselstein en Gouda.
De organisatie, met een praktische mentaliteit, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is sinds jaar en dag zeer actief en succesvol in de particuliere markt, maar ook in de lease en fleetsales-markt. Naast verkoop en lease, vormt verhuur van personenen bedrijfsauto’s een belangrijke activiteit van Hans Jongerius Groep. De cultuur van de organisatie is te typeren als open, betrokken, direct, praktisch, ondernemend, klantgericht en resultaatgericht.

Heb je vragen? Neem contact op!

Kun je je vinden in het bovenstaande verhaal? Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat? Wil je graag iets over jezelf en jouw ambities vertellen? Neem contact met ons op en laten we kennis maken!

Contactpersoon
Andre de Jong

Andre de Jong

After Sales Manager