Verkoopadviseurs gezocht

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Direct commercieel resultaat zien van jou inspanningen? Vrijheid hebben om te ondernemen binnen een organisatie die jou zekerheid biedt? Elke dag in contact komen met nieuwe mensen? Werken met leuke collega’s in een platte organisatie met korte lijnen?

Voor onze vestigingen in Woerden en IJsselstein zijn wij opzoek naar adviseurs met passie voor mobiliteit. Lees gauw verder!

Sales

DE AUTOBRANCHE IN 2022

Nee toch?

Dit geldt in 2022 ook voor iemand die in de markt is voor een nieuwe of gebruikte auto; de voorselectie is online allang gedaan. Als de potentiële klant zich dan virtueel via de website, telefonisch of in de showroom bij jou meldt is hij of zij meestal al heel serieus bezig met jouw product. Dan kom jij aan de beurt om het echte verschil te maken.

Voor ons betekent dit dat je inherent een mensenmens bent, heel goed kan en wil luisteren, je verdiept in de persoonlijke situatie van je klant en dit koppelt aan de best mogelijk persoonsgebonden mobiliteits-oplossing!

Bus

WAT ZOEKEN WIJ IN EEN VERKOOPADVISEUR?

Daarom zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur die ook een beetje anders is. Jij bent geen verkoper, je bent een vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarvan een groot deel al jaren onderdeel uitmaakt van onze ‘familie’.

Is het belangrijk dat je alles weet van auto’s, specificatieboekjes uit je hoofd weet en er zogenaamd ‘benzine’ door je aderen loop? Wat ons betreft is dat mooi meegenomen; maar wat wij nog veel belangrijker vinden is jou capaciteit om een echte persoonlijke verbinding te maken met je (toekomstige) klant.

Sidney

JOUW TOEKOMST

Je houdt ervan om deals te scoren, mensen blij te maken met mooie producten, te werken in een dynamisch team of je bent gewoon erg gek op koffie. Hoe dan ook; het toch blijft toch een mooi vak!

Je hebt vast zelf ook een eigen toekomstvisie betreft het verkoop-vak en de autobranche in het algemeen. Hoe denk jij dat dit vakgebied gaat veranderen de komende tijd en welke rol wil jij daarin het liefst spelen. Wij zijn altijd geïnteresseerd om te horen wat jouw ideeën en inzichten zijn.

Marc

JIJ MAAKT HET ECHTE VERSCHIL DOOR

  • Zorgvuldig en punctueel om te gaan met élke lead
  • Een bijzondere klantbeleving te bieden en maximaal gebruik te maken van onze moderne showrooms
  • Producteigenschappen niet te zien als droge informatie uit het boekje; maar juist te vertalen naar voordelen voor de klant
  • Het gehele aankooptraject van de klant, van kennismaking tot aflevering tot een waar feestje te maken.
Hans Jongerius familiebedrijf

WERKEN BIJ HANS JONGERIUS

  • Wij dragen bij aan jouw persoonlijke automotive toekomst! Profiteer van de kennis van onze collega’s en verdiep en verbreed jouw expertise dankzij cursussen en trainingen
  • Je gaat bij ons aan de slag als een gewaardeerd lid van de Hans Jongerius familie en dit belonen wij uiteraard met een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je werkt samen met fijne, gezellige en goedgetrainde collega’s in een informele sfeer
  • Je staat vooraan bij innovatie! Of het nu gaat om ons portfolio aan moderne financiële oplossingen of de vele technische innovaties die bij onze merken Renault en Dacia op stapel staan.

Heb je vragen? Neem contact op!

Contactpersoon
Robin Jongerius

Robin Jongerius

Directeur