Dacia
Spring

Dacia ontketent een revolutie door de meest voordelige elektrische auto van dit moment te presenteren. De Dacia Spring Electric is het eerste volledig elektrische model van Dacia. Er is bij het ontwerpen echter gebruik gemaakt van de ruim 10 jaar ervaring die Renault heeft met elektrische auto’s. Dankzij de Spring Electric wordt elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Geniet van het ongekende comfort van deze elektrische stadsauto. U rijdt stil en zonder uitstoot naar uw bestemming.

Fotogalerij


Financier deze Dacia Spring met een persoonlijke lening met 3,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Dacia Spring direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Dacia Spring nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actieradius

De Dacia Spring Electric heeft accu van 26,8 kWh. Deze biedt u een actieradius tot 230 kilometer WLTP. Ideaal dus voor gebruik in de stad maar ook langere ritten zijn geen probleem. Sowieso hoeft u zich geen zorgen te maken over de afstand die u nog kunt rijden. Het batterijniveau en de resterende actieradius zijn middels de gratis MY Dacia-app inzichtelijk. Binnen 50 minuten laadt u de Dacia Spring op tot 80% van de actieradius. Zo kunt u dus snel weer op pad. Ook de laadstatus is inzichtelijk via de MY Dacia-app zodat u precies weet wanneer u weer kunt rijden.

Prijzen

De drie kernwaarden van Dacia zijn eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid. Deze komen duidelijk terug bij de Dacia Spring Electric. Wat dit model namelijk echt onderscheidend maakt ten opzichte van andere elektrische auto’s is de prijs. De vanafprijs van dit nieuwe model is € 17.890,-, hiermee wordt elektrisch rijden toegankelijk voor een grotere groep mensen. Het is de meest voordelige elektrische auto op de markt op dit moment.

Design

De Spring Electric is een compacte stadsauto met crossover design elementen. Binnen de relatief compacte buitenafmetingen van een vijfdeurs stadsauto biedt de Spring vier ruime zitplaatsen voor volwassenen. Dankzij de royale hoofd- en beenruimte hebben ook grotere passagiers plaats genoeg op de achterbank. Het ruimtegevoel draagt bij aan het algemene comfort van het interieur. Naast de ruimte voor bestuurder en passagiers is er ook voldoende ruimte voor bagage. De auto biedt het beste laadvolume in zijn categorie. De bagageruimte is met 300 liter al ruim, na het neerklappen van de achterbank wordt dit zo’n 600 liter.

Hans Jongerius Renault

Wilt u meer weten over de nieuwe Dacia Spring Electric of wilt u alvast een resevering maken? Bij Hans Jongerius helpen wij u graag. Neemt u gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in één van onze showrooms in Gouda, IJsselstein of Woerden. U bent van harte welkom!

Hans Jongerius occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Dacia Spring

Hans Jongerius
onze toppers


 • Brian Kleij Vestigingsmanager

  Hans Jongerius Gouda en Hans Jongerius Lease Gouda

  E. b.kleij@hjgroep.nl

 • Marc Verboom Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. m.verboom@hjgroep.nl

 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

  E. s.jongerius@hjgroep.nl

 • Jan-Pieter Jaarsma Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  T. 0628221443
  E. jp.jaarsma@hjgroep.nl

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. j.six@hjgroep.nl

 • Arno Coenraadts Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Ronald Pauw Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Pieter Jongerius Sales Manager

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Hans Jongerius Directeur

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Marvin van der Burg Service Adviseur

  Hans Jongerius Gouda

  T. 088-3749 681