Alle nieuwsberichten

Nieuws

Image
Renault Espace

Renault Espace: zesde generatie wordt komend voorjaar onthuld

De nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV van Renault heeft de naam Espace gekregen, een bekende naam zowel binnen als buiten Europa.

Image
dealer of the year

Renault & Dacia Dealer of the Year

Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius heeft de prestigieuze titel Renault en Dacia Dealer of the Year in de wacht gesleept. Deze onderscheiding wordt toegekend aan de Renault en Dacia dealer die het best heeft gepresenteerd op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit en prestaties.

Image
Renault Austral

Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

De AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, heeft de Renault Austral verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’.

Image
Renault Megane Electric

Renault op stoom met geëlektrificeerde range en waardevolle business

  • Renault verkoopt wereldwijd tot wel 1.466.729 voertuigen (exclusief verkoopresultaten Rusland), waarvan 832.605 geproduceerd in Europa en 634.124 in internationale markten.
  • Renault eindigt op derde plaats in 100% EV-ranglijsten en is tweede merk op full-hybrid markt in Europa.
Image
Megane Electric

Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto Review Auto van het Jaar’

Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’.

Image
Dacia Sandero

Dacia Sandero: de geheimen van zijn succes

De Dacia Sandero is al sinds 2017 de bestverkochte auto onder particuliere klanten in Europa en drukt met zijn commerciële succes een stempel op zijn tijdperk. Na drie generaties en een toenemende populariteit is dit model uitgegroeid tot een vaste waarde op de automarkt.

Image
4ever Trophy

4EVER TROPHY: wedergeboorte van een icoon

De Renault 4 is veel meer dan een auto. Het is een icoon waarvan ruim acht miljoen exemplaren in meer dan honderd landen verkocht zijn, die generaties overschrijdt en al zestig jaar te vinden is in alle lagen van de bevolking.

Image
Nieuwe Austral

Prijzen nieuwe Renault Austral

  • Nieuwe Austral leverbaar met keuze uit een reeks krachtige hybride-aandrijflijnen, waaronder de 147 kW (200 pk) sterke E‑Tech full hybrid met een gemiddeld verbruik van 4,6 l/100 km en een CO2-uitstoot vanaf 104 g/km – de beste verhouding tussen verbruik en prestaties op de markt.
Image
Vakantietips

Vakantietips

Gaat u met de auto op vakantie, dan wilt u natuurlijk niet voor onaangename verrassingen staan. Daarom hebben we ter voorbereiding op uw vakantie enkele belangrijke tips. Hiermee weet u zeker dat u bij vertrek al kunt genieten van uw vakantie. We wensen u een goede reis!

Image
Renault_Scenic Vision_EXT_P7.jpg

Renault Scenic Vision: meer dan een concept

Een actieplan voor duurzame ontwikkeling

Image
Renault Black Edition Gamma

Renault Black Edition Bedrijfswagens

Een Renault Black Edition bedrijfswagen laat een stoere, robuuste en krachtige look zien op de weg. Voor de beste bedrijfswagens van Renault is er nu een Black Edition pakket beschikbaar.

Image
Renault Austral

De volledig nieuwe Renault Austral: de ‘Nouvelle Vague’ tech SUV

Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken.