Alle nieuwsberichten

Nieuws

Image
Renault 5

De nieuwe Renault 5 E-Tech electric: het elektrische en Renaulutionaire popicoon

De Renault 5 E-Tech Electric vertegenwoordigt een nieuwe generatie auto's en is het tastbare resultaat van Renaulution, het strategische plan van de Renault Group.

Image
Scenic E-Tech

Renault Scenic E-Tech electric verkozen tot Car of the Year 2024!

De Renault Scenic E-Tech electric is verkozen tot Auto van het Jaar 2024 door een deskundige jury bestaande uit 59 Europese autojournalisten. De bekendmaking van de winnaar vond plaats tijdens de Autoshow van Genève.

Image
Renault Rafale

Nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid nu te bestellen

De nieuwe Renault Rafale - die in juni 2023 werd onthuld op de luchtvaartshow op vliegveld Le Bourget bij Parijs - is een van de hoogtepunten van Renaulution, het strategisch plan van Renault.

Image
Renault Symbioz

Renault Symbioz: nieuwe compacte familie-SUV van Renault

Symbioz, afgeleid van het Franse woord 'symbiose', weerklinkt als een begrip dat zijn oorsprong vindt in het oude Grieks: 'symbiosis', wat 'samenleven' betekent.

Image
Renault Trafic

Subsidies & Fiscale regelgeving in 2024

De markt van mobiliteit is volledig in transitie naar Zero Emissie voertuigen en Milieuzones in Nederland. Daar zijn regels en regels van toepassing, die van invloed kunnen zijn op uw keuze voor nieuwe bedrijfswagens. Wat is wijs, en wat is pas echt een slimme keuze.

Image
Renault Scenic

Renault maakt prijzen nieuwe Scenic E-Tech electric bekend

Renault zet zich al meer dan tien jaar in voor elektrische mobiliteit. Het merk bouwt voort op deze expertise en versnelt zijn offensief in het C-segment om betaalbare, elektrische auto’s aan te bieden.

Image
Renault 5

Renault licht tipje van de sluier: onthulling Renault 5 E-Tech electric op autoshow Genève 2024

  • Wereldpremière Renault 5 E-Tech electric op 26 februari 2024 op de autoshow van Genève.
  • Volledig nieuw model wordt leverbaar in twee batterijvarianten, waaronder een 52 kWh-versie met een actieradius tot 400 kilometer (WLTP).
  • Volgende maand start een teasercampagne waar
Image
Renault Trafic

Renault maakt prijzen van de nieuwe Trafic E-Tech electric bekend

Renault opent de orderboeken van de nieuwe 100% elektrische Trafic E-Tech electric. De elektrische variant van het succesnummer waarop ruim 2,4 miljoen ondernemers sinds 1980 vertrouwen, is te bestellen voor prijzen vanaf € 41.000,- (excl. BTW).

Image
Renault Scenic

De gloednieuwe Renault Scenic E-Tech electric is de allereerste volledig elektrische gezinsauto met een duurzamer ontwerp.

In lijn met het succes van de Megane, is het nu de beurt aan de Scenic om zichzelf te herpositioneren als hét vlaggenschip van de nieuwe generatie volledig elektrische voertuigen van Renault.

Image
Arkana

Ontdek de vernieuwde Renault Arkana: vereenvoudigd assortiment, nog krachtiger aanbod.

In oktober 2020 werd de Renault Arkana onthuld, een prachtig voorbeeld van het succes van de Renaulution. Deze unieke Coupé-SUV in het C-segment straalt een moeiteloze elegantie uit en benadrukt de krachtige 'Nouvelle Vague' van Renault's nieuwe merkidentiteit.

Image
Megane

Occasion van de week: Renault Mégane E-Tech Plug-In Hybrid 160 R.S. Line

Trek de aandacht met de geavanceerde Renault Megane E-Tech Plug-in Hybrid RS Line!

Image
Renault Arkana

Nieuwe Renault Arkana

meer ‘nouvelle vague’ dan ooit