Alle nieuwsberichten

Nieuws

Image
Megane Electric

Hans Jongerius levert Megane E-Tech 100% electric af aan Diede de Groot

Renault sloeg eerder dit jaar de handen ineen met drie nieuwe merkambassadeurs, waaronder de Nederlandse rolstoeltennisster Diede de Groot. Als onderdeel van de samenwerking nam zij de sleutels van een nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric in ontvangst.

Image
Renault Rafale

RAFALE: BEKENDE NAAM VOOR NIEUWE TOPKLASSE COUPÉ-SUV VAN RENAULT

Renault maakt de naam van een volledig nieuwe coupé-SUV bekend. De Rafale staat aan de top van het modelaanbod en completeert de line-up van E-Tech hybrid-modellen gebaseerd op het CMF-CD-platform.

Image
Nieuwe Clio

De nieuwe Renault Clio: toonbeeld van veelzijdigheid luidt nieuwe ontwerpstijl in

De Renault Clio is sinds de introductie in 1990 een ononderbroken hit. Tot op heden zijn wereldwijd al 16 miljoen exemplaren verkocht. Hij werd verkozen tot de favoriete auto van Frankrijk, groeide uit tot een internationale bestseller en werd tweemaal uitgeroepen tot ‘European Car of the Year’.

Image

Jato: Dacia Sandero meest geregistreerde auto van Europa

De Dacia Sandero telt 20.836 registraties, een groei van 18 procent ten opzichte van een jaar ervoor. 

Image
Renault Espace

Renault Espace: zesde generatie wordt komend voorjaar onthuld

De nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV van Renault heeft de naam Espace gekregen, een bekende naam zowel binnen als buiten Europa.

Image
dealer of the year

Renault & Dacia Dealer of the Year

Renault en Dacia Dealer Hans Jongerius heeft de prestigieuze titel Renault en Dacia Dealer of the Year in de wacht gesleept. Deze onderscheiding wordt toegekend aan de Renault en Dacia dealer die het best heeft gepresenteerd op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit en prestaties.

Image
Renault Austral

Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’

De AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, heeft de Renault Austral verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’.

Image
Renault Megane Electric

Renault op stoom met geëlektrificeerde range en waardevolle business

  • Renault verkoopt wereldwijd tot wel 1.466.729 voertuigen (exclusief verkoopresultaten Rusland), waarvan 832.605 geproduceerd in Europa en 634.124 in internationale markten.
  • Renault eindigt op derde plaats in 100% EV-ranglijsten en is tweede merk op full-hybrid markt in Europa.
Image
Megane Electric

Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto Review Auto van het Jaar’

Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’.

Image
Dacia Sandero

Dacia Sandero: de geheimen van zijn succes

De Dacia Sandero is al sinds 2017 de bestverkochte auto onder particuliere klanten in Europa en drukt met zijn commerciële succes een stempel op zijn tijdperk. Na drie generaties en een toenemende populariteit is dit model uitgegroeid tot een vaste waarde op de automarkt.

Image
4ever Trophy

4EVER TROPHY: wedergeboorte van een icoon

De Renault 4 is veel meer dan een auto. Het is een icoon waarvan ruim acht miljoen exemplaren in meer dan honderd landen verkocht zijn, die generaties overschrijdt en al zestig jaar te vinden is in alle lagen van de bevolking.

Image
Nieuwe Austral

Prijzen nieuwe Renault Austral

  • Nieuwe Austral leverbaar met keuze uit een reeks krachtige hybride-aandrijflijnen, waaronder de 147 kW (200 pk) sterke E‑Tech full hybrid met een gemiddeld verbruik van 4,6 l/100 km en een CO2-uitstoot vanaf 104 g/km – de beste verhouding tussen verbruik en prestaties op de markt.