FINANCIAL LEASE

FINANCIAL LEASE

FINANCIAL LEASE BETEKENIS

Met Financial Lease kunt u een nieuwe personenauto of bedrijfswagen rijden voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit aflossing van uw financiering en rente. Aan het eind van de leaseovereenkomst bent u eigenaar van de auto. Vervanging van banden, onderhoud, reparaties en verzekeringen heeft u in principe in eigen beheer, maar u kunt er ook voor kiezen om extra services mee te laten financieren. Is Financial Lease iets voor uw bedrijf? Bekijk de Zakelijke Lease Acties van Hans Jongerius en stap extra voordelig in.

FINANCIAL LEASE BALANS

Bij Financial Lease komt de auto op de balans te staan. Uw onderneming wordt immers zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. U maakt gebruik van fiscale voordelen zoals startersaftrek, investeringsaftrek, fiscale afschrijving en BTW teruggave. Wilt u dat uw werkkapitaal onaangetast blijft, bekijk dan eens de mogelijkheden van Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

VOORDELEN FINANCIAL LEASE

  • U wordt eigenaar van de auto aan het einde van het contract
  • Het brengt fiscale voordelen met zich mee
  • U kiest zelf de looptijd van het contract
  • Financier het gehele bedrag óf een deel en betaal de rest direct
  • U kunt extra services laten mee financieren
  • Financieren vanaf 0% rente
  • Aanpassingen aan uw bedrijfswagen zijn mee te financieren

FINANCIAL LEASE VOOR STARTERS

Ook voor starters biedt Hans Jongerius Financial Lease opties. Wij begrijpen dat u geen jaarcijfers kunt verschaffen en dat een borgstelling misschien niet mogelijk is. Zolang u aan de volgende voorwaarden voldoet kunt u gebruik maken van Financial lease.

  • U heeft geen achterstandsmelding bij het Bureau Kredietregistratie (in geval van eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap)
  • Uw bedrijf is maximaal 18 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • U doet een aanbetaling van 25% (van de netto catalogusprijs exc. Btw).

Voor meer informatie over Financial Lease voor starters neemt u contact met Hans Jongerius op.

FINANCIAL LEASE BIJ HANS JONGERIUS

Bezit u een MKB of bent u een ZZP’er, dan is Financial Lease wellicht de oplossing voor u. Met Financial Lease bij Hans Jongerius financiert u uw auto al vanaf 0% rente. U kunt kiezen uit een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. Daarnaast kunt u een gedeelte van de aanschafwaarde direct betalen en het andere gedeelte laten financieren. Dit kunt u geheel naar eigen wens bepalen. In principe heeft u onderhoud, reparaties, vervanging van banden en verzekeringen in eigen beheer, maar als u van meer luxe gebruikt wilt maken, kunt u er ook voor kiezen om enkele van deze extra services mee te laten financieren. Dit heeft een positieve invloed op uw rente. Wanneer u ervoor kiest om 2 services mee te laten financieren, bijvoorbeeld reparaties én onderhoud, betaalt u 0% rente! Vraag direct uw offerte aan bij Hans Jongerius of neem contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag over een passende financieringsmogelijkheid.