Netto operational lease

GPS Update

Netto operational lease betekenis

Netto operational lease is één van de leasevormen waarvoor u prima terecht kunt bij Hans Jongerius. Wat is netto operational lease nu precies? Netto operational lease is in de basis vergelijkbaar met full operational lease, want u wordt economisch niet de eigenaar van de auto. Een belangrijk verschil met full operational lease is het feit dat u minder gebruik maakt van extra services, welke bij full operational lease wel inbegrepen zijn.

Bij netto operational lease betaalt u een vast maandbedrag en bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. De auto is economisch niet uw eigendom, dus deze komt niet op uw zakelijke balans te staan, maar u heeft dus wel het eigen beheer over het voertuig. Wanneer het contract van netto financial lease ten einde komt, dan heeft u de mogelijkheid om de auto te kopen tegen een aantrekkelijk bedrag. Bent u geïnteresseerd in netto operational lease van Hans Jongerius? Bekijk dan onze zeer gunstige Zakelijke Lease Acties.

Dacia Lodgy middenconsole

Netto operational lease balans – hoe zit het zakelijk?

Bij netto operational lease komt de auto niet op de zakelijke balans te staan. De auto is immers niet uw eigendom. Dit betekent dat de solvabiliteit niet wordt aangetast en u de balans vrij kunt houden van wagenpark investeringen. De liquide middelen blijven beschikbaar voor uw core business. Dit geldt overigens niet alleen voor netto operational lease, maar ook voor full operational lease.

Renault Overzicht

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease

U maakt bij netto operational lease geen gebruik van extra services die bij full operational lease wel inbegrepen zijn. Bij netto operational lease betaalt u uitsluitend voor het leasen van de auto, waardoor het maandbedrag lager ligt dan bij full operational lease. U draagt zelf zorg voor zaken zoals pechhulp, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, het vervangen van de banden en verzekeringen. Deze autokosten zitten bij full operational lease bij de maandprijs inbegrepen. Hierdoor is de maandprijs van het leasen hoger, maar u heeft geen extra kosten meer. Alleen brandstof, wasbeurten en eventuele boetes zijn dan nog voor uw eigen rekening. Wilt u volledig ontzorgd worden, dan is full operational lease de juiste keuze voor u.

Netto operational lease voordelen

Netto operational lease biedt diverse voordelen die voor u heel interessant kunnen zijn. Onder de meest belangrijke voordelen van netto operational lease vinden we bijvoorbeeld:

  • De leaseauto komt niet op uw de balans te staan
  • Uw solvabiliteit niet wordt aangetast
  • U heeft zelf grip op de kosten van het variabele onderhoud
  • De optie om de auto aan het eind van de contractperiode alsnog over te nemen
  • U betaalt een lager maandbedrag dan bij Full Operational Lease
  • Uw onderneming heeft geen restwaarde risico van de leaseauto
Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Heeft u interesse in netto operational lease bij Hans Jongerius?

Wanneer u kiest voor netto operational lease, dan zorgen wij voor de financiering en zorgt u voor de overige zaken. Dit betekent dat u zelf zorgt voor een autoverzekering, voor onderhoud en eventuele reparaties. Vanzelfsprekend kunt u wel gebruik maken van de 24-uurs hulpdienst. De leasetarieven zijn zeer aantrekkelijk, wat natuurlijk wel het belangrijkste voordeel van netto operational lease is. Wilt u kiezen voor netto operational lease, maar wel profiteren van een aantal extra services? Dan bieden wij u mogelijkheden middels een maatwerk leasecontract. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor netto operational lease? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam