Fleet sales

Dacia Sandero Stepway rear

Fleetsales bij Hans Jongerius: dé complete mobiliteitsoplossing

Fleetsales bij Hans Jongerius zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een complete mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Onze fleetsales afdeling is de schakel tussen wagenparkbeheerders / fleetowners en leasemaatschappijen en / of verhuurmaatschappijen. Door onze ruime ervaring op het gebied van fleetsales kunnen wij u altijd een deskundige aanpak garanderen, waarbij wij op zoek gaan naar de best mogelijke totaaloplossing voor uw bedrijf. Wij luisteren naar uw wensen en eisen in uw specifieke situatie, waarna wij u op deskundige wijze adviseren en met u meedenken. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste services, optimaal afgestemd op uw specifieke behoeften.

Familie Jongerius

Renault fleetsales bij Hans Jongerius: wat zijn de voordelen?

U profiteert van aantrekkelijke voordelen wanneer u kiest voor Renault fleetsales bij Hans Jongerius. Onder deze voordelen van Renault fleetsales vinden we bijvoorbeeld:

  • Wij denken mee over de oplossing van uw mobiliteitsvraagstuk
  • U ontvangt van ons altijd een maatwerk offerte voor Renault fleetsales
  • Wij spreken de taal van de ondernemer en combineren dit met ervaring
  • Voor elk bedrijf gegarandeerd een passende oplossing voor de mobiliteit

De ervaren medewerkers van onze fleetsales afdeling zetten zich graag in om de beste oplossing voor u samen te stellen. Wij werken met een vast team fleetsales medewerkers die precies weten hoe er maximaal wordt ingespeeld op de behoeften van elke ondernemer en ieder bedrijf. Daarnaast staan onze medewerkers voortdurend in contact met de fleetsales afdeling van Renault. Als u bij ons komt voor een Renault fleetsales oplossing op maat, dan krijgt u altijd een eigen vaste contactpersoon die altijd voor u klaarstaat.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Heeft u interesse in Renault fleetsales bij Hans Jongerius?

Wanneer u bij ons komt voor Renault fleetsales, dan staat er altijd een ervaren fleetsales medewerker voor u klaar om u van dienst te zijn. Wilt u meer informatie over fleetsales of heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam