Short lease

Wat is shortlease?

Wat is shortlease precies en is het de juiste optie voor u? Shortlease is een leasevorm die vooral geschikt is wanneer u voor korte periode een auto wilt leasen, waarbij u dus geen financiële verplichting voor de lange termijn aan hoeft te gaan. Wanneer u kiest voor shortlease, dan kunt u al leasen vanaf slechts 30 dagen. Hierna is het mogelijk om het contract per dag op te zeggen. Shortlease is ideaal wanneer u voor korte tijd een auto nodig heeft, bijvoorbeeld enkel voor een bepaald project of terwijl u wacht op de levering van uw leaseauto voor langere periode. Bij shortlease kunt u zelf bepalen welke auto u wilt leasen en voor hoe lang.

Wintercheck

Shortlease is flexibel en voordelig bij Hans Jongerius

Shortlease is een flexibele leasevorm, waarbij u zelf kunt bepalen voor hoe lang u de auto wilt leasen. Een belangrijk voordeel ten opzichte van een auto huren is wel de prijs. Shortlease is namelijk veel voordeliger. Daarnaast is het zo dat u met shortlease veel minder risico loopt dan bij andere leasevormen. U zit namelijk niet aan een langlopend leasecontract vast.

winterband

Shortlease voordelen

Wanneer u kiest voor shortlease, dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen. Door de flexibiliteit is shortlease in het bijzonder een zeer geschikte keuze voor ZZP’ers en startend ondernemers. U kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Het shortleasecontract is na 30 dagen per dag opzegbaar
  • Shortlease is ook een uitstekende leasevorm als aanvulling voor uw wagenpark
  • Shortlease is goedkoper dan huren
  • Weinig risico’s
  • Altijd een nieuwe of jong gebruikte auto

Shortlease voor ZZP’ers, starters en tijdelijke projecten

Voor ZZP’ers en startend ondernemers is de flexibiliteit van shortlease ideaal, zeker wanneer u af en toe voor een project een (extra) auto nodig heeft. U bepaalt zelf voor hoe lang u de auto wilt leasen met shortlease, met een minimum van 30 dagen bij Hans Jongerius. Heeft u de auto toch iets langer nodig dan vooraf verwacht? Dan is dit geen enkel probleem. Dát is de flexibiliteit van shortlease. Wilt u meer weten over de tarieven van shortlease bij Hans Jongerius? Dan kunt u direct vrijblijvend een offerte voor shortlease aanvragen.

Renault

Shortlease voor uw wagenpark

Shortlease is zeker ook mogelijk voor uw wagenpark. Als mobiliteitsmanager of wagenparkbeheerder heeft u met enige regelmaat te maken met een wisselende vraag naar auto’s. Shortlease is hier een goede oplossing voor. Dankzij shortlease is het mogelijk om uw wagenpark efficiënter en goedkoper te beheren. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van shortlease voor uw wagenpark.

Dacia Duster Interieur

Shortlease voor uw medewerkers

Maken uw medewerkers gebruik van een auto van de zaak? Dan brengt dit voor u de nodige risico’s mee, zeker wanneer u een nieuwe medewerker in dienst neemt. Wanneer u een langdurig leasecontract gebruikt, en de medewerker gaat onverwacht (eerder) uit dienst, dan kan het zijn dat de auto ongebruikt op het terrein van uw bedrijf blijft staan. Dit is niet alleen zonde, het kost u ook geld. Een shortlease contract kan altijd tussentijds stop worden gezet, zowel door u als werkgever als door uw werknemer. Het contract is na 30 dagen dagelijks opzegbaar, waardoor u aanzienlijk minder risico’s loopt dan met een contract van een andere leasevorm.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Vraag een offerte voor Renault shortlease aan bij Hans Jongerius

Heeft u interesse in shortlease bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hans Jongerius? Dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Uiteraard kunt u ook direct online een vrijblijvende offerte voor shortlease aanvragen.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam