Occasion lease

band

Occasion lease: zakelijk een occasion leasen bij Hans Jongerius

Occasion lease is mogelijk bij Hans Jongerius. Zoekt u naar een voordelige manier om een goede, betrouwbare auto te leasen? Dan kunt u een occasion leasen. Hiermee bespaart u een leuk bedrag ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto. Onze occasions hebben allemaal een laag aantal kilometers op de teller en zijn altijd goed onderhouden. Hierdoor heeft u bij occasion lease altijd de zekerheid van een betrouwbare occasion. Daarnaast profiteert u bij occasion lease van diverse interessante voordelen. Zo zijn de kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting inbegrepen bij uw maandbedrag. Voor een scherpe leaseprijs kunt u snel wegrijden in een occasion van Hans Jongerius.

Navigatie

Zakelijk een occasion leasen: waar moet u rekening mee houden?

Aan zakelijke occasion lease zijn een aantal financiële aspecten verbonden waar u rekening mee dient te houden. Zo is het belangrijk om het leasen van een occasion te combineren met full operation lease of met financial lease. Op onze productpagina’s van deze leasevormen vindt u meer informatie over deze leaseopties. Bij het leasen van een occasion dient u ook rekening te houden met het volgende:

 • U kunt maximaal 500 km per jaar privé rijden, anders moet u bijtelling betalen
 • De leasekosten zijn fiscaal aftrekbaar
 • Bij financial lease draagt u zelf de financiële risico’s. De auto staat op uw zakelijke balans.
 • Bij operational lease draagt u zelf geen financiële risico’s. De auto staat niet op uw zakelijke balans.

Natuurlijk informeren en adviseren u graag bij het maken van een keuze voor een leasevorm voor het leasen van een jong gebruikte occasion. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dacia Sandero

Voordelen van zakelijk een occasion leasen

Een occasion leasen is een interessante optie. Een heel belangrijk voordeel is bijvoorbeeld dat de auto al bij ons aanwezig is. U hoeft er dus niet lang op te wachten. U kunt vrijwel direct met de auto wegrijden. Zakelijk een occasion leasen is ook interessant wanneer u vooral een voordelige leasevorm zoekt. Combineert u met financial lease, dan heeft u de mogelijkheid om voor een kortere looptijd te kiezen. Zo zijn er nog meer interessante voordelen van zakelijk een occasion leasen, zoals:

 • Direct wegrijden in de occasion van uw keuze
 • Een scherpe leaseprijs
 • U betaalt een vast maandbedrag per maand
 • Het maandbedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en wegenbelasting
 • Korte looptijden mogelijk
 • Jong gebruikte occasions met lage kilometerstanden
 • U kunt profiteren van een lagere bijtelling - veel auto’s vallen onder de gunstige bijtellingsregels van de afgelopen jaren
Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Wilt u zakelijk een occasion leasen bij Hans Jongerius?

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een occasion? Dan kunt u ons actuele aanbod occasions online bekijken. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies bij het lease van een occasion. Wij helpen u graag verder. Indien gewenst kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen voor het zakelijk leasen van een occasion. Wij stellen deze graag voor u op.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam