Zakelijk leasen

ZAKELIJK LEASEN BIJ HANS JONGERIUS

Voor zakelijke auto lease zijn er bij Hans Jongerius verschillende leasevormen mogelijk. Om u een duidelijk beeld te geven van deze mogelijkheden hebben wij per leasevorm een informatiepagina. Hieronder vindt u een opssomming van deze mogelijke leasevormen:

FINANCIAL LEASE

Met Financial Lease kunt u een nieuwe personenauto of bedrijfswagen rijden voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit aflossing van uw financiering en rente.

Lees meer over Financial Lease

FULL OPERATIONAL LEASE

Bij Operational Lease wordt u in tegenstelling tot bij Financial Lease géén eigenaar van de auto, maar is de leasemaatschappij dit. Afhankelijk van uw situatie kan u dit financiële voordelen opleveren.

Lees meer over Full Operational Lease

NETTO OPERATIONAL LEASE

Netto Operational Lease is vergelijkbaar met Full Operational Lease alleen maakt u minder gebruik van extra services die wel inbegrepen zijn bij Full Operational Lease.

Lees meer over Netto Operational Lease

FLEETSALES

Bij Fleetsales fungeert Hans Jongerius als verbindende schakel tussen auto- en leasebedrijven en zakelijke rijder of wagenpark beheerder.

Lees meer over Fleetsales

SHORTLEASE

Met shortlease kunt u voor een relatief korte periode een leaseauto rijden. Dat kan handig zijn wanneer u moet wachten op een andere leaseauto, wanneer u een tijdelijk project uitvoert of wanneer u uw eigen auto tijdelijk moet missen.

Lees meer over Shortlease

OCCASION LEASE

Het is daarnaast mogelijk om zakelijk een occasion te leasen. Dit is een voordelige optie wanneer u het niet noodzakelijk vindt om in een geheel nieuwe auto te rijden.

Lees meer over Zakelijke Occasion Lease