PRIVATE LEASE NIEUW

PRIVATE LEASE NIEUW

VOORDELIG EEN NIEUWE RENAULT RIJDEN MET PRIVATE LEASE

Het privé leasen van een auto is voor veel mensen een uitkomst. Met Private Lease is het mogelijk om voor een vast maandbedrag per maand een nieuwe auto te rijden. Dat betekent dat het niet nodig is om de auto te kopen. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. De kosten hiervoor zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Wilt u ook voor een vaste prijs per maand een nieuwe auto rijden? Bekijk dan de aantrekkelijke Private Lease acties van Hans Jongerius.

PRIVATE LEASE BIJ HANS JONGERIUS

De term Lease kent u misschien al wel. Zakelijk leasen is al een tijdje mogelijk. Met de komst van Private Lease is het ook voor particulieren mogelijk om een auto te leasen, voor een vast all-in bedrag per maand. Dit betekent dat u een nieuwe auto kunt rijden, zonder dat deze auto daadwerkelijk van u is. De kenmerken van Private Lease op een rij:

 • Reparatie & onderhoud
 • All Risk verzekering
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving & rente
 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Banden (winterbanden optioneel)
 • Vervangend vervoer na 48 uur in Nederland
 • 24-uurs hulpdienst in Europa

Bij Hans Jongerius heeft u de keuze uit diverse nieuwe modellen die u kunt leasen. Wist u dat Private Lease ook mogelijk is in combinatie met een gebruikte auto? Bekijk ook onze mogelijkheden voor Private Lease Occasions eens. Twijfelt u nog tussen particulier leasen en zakelijk leasen? Lees er meer over op onze zakelijk leasen pagina of bekijk direct de zakelijk leasen acties.

VOORDELEN PRIVATE LEASE

Wanneer u kiest voor Private Lease, kunt u genieten van vele voordelen. Zo heeft u niet langer te maken met onvoorziene kosten. Bekijk hieronder de voordelen en ontdek of Private Lease wat voor u is.

 • Geen onverwachte kosten. U hoeft u niet langer druk te maken over onverwachte onderhoudskosten. Een extra reparatie? U komt niet voor financiële verrassingen te staan.
 • Weten waar u aan toe bent. U weet precies wat u per maand kwijt bent aan vaste autokosten.
 • Geen spaargeld nodig. U heeft alleen een vast inkomen nodig. Daarnaast bent u niet in één keer een groot bedrag kwijt.
 • Geen gedoe aan het einde van het leasecontract. U kunt de auto gewoon inleveren en u hoeft geen rekening te houden met de hoogte van de inruilwaarde of het verkopen van de auto.
 • Ruil uw huidige auto in. Bij Hans Jongerius is het mogelijk uw huidige auto in te ruilen wanneer u geïnteresseerd bent in privé lease. U hoeft zich daarom geen zorgen meer te maken over het verkopen van uw auto.
 • U hoeft alleen nog maar te tanken!

Heeft u vragen over de voordelen van Private Lease? Neem dan gerust contact met Hans Jongerius op.

HUIDIGE AUTO INRUILEN VOOR RENAULT PRIVATE LEASE

Bij Hans Jongerius is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen bij het afsluiten van een nieuw Private Lease abonnement. Bent u hierin geïnteresseerd, dan kunt u eenvoudig de gegevens van uw huidige auto achterlaten tijdens het invullen van een aanvraag voor Private Lease.

BEREKEN EENVOUDIG UW PRIVATE LEASE MAANDBEDRAG

Bij Hans Jongerius bent u aan het juiste adres voor een voordelig Private Lease abonnement. Kies bij Hans Jongerius uit diverse modellen, zoals de compacte Renault Twingo of de avontuurlijke Renault Captur. Bij ons is het al mogelijk om een nieuwe auto privé te leasen vanaf € 169,- per maand! (Renault Twingo SCe 70 Life obv 60 maanden en 10.000 km per jaar) Bereken hier eenvoudig uw maandtarief en rijd binnenkort voordelig weg in uw nieuwe auto.