Hoe werkt het?

Hoe werkt het

wAT IS HANS JONGERIUS PRIVATE LEASE?

Met Hans Jongerius Private Lease rijdt u in een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Met Hans Jongerius Private Lease wordt alles voor u geregeld: Reparatie, onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting, afschrijving en rente, afleveringskosten, ongevallenverzekering inzittenden en banden. Allemaal voor een vast bedrag per maand.  Het enige wat u zelf nog moet doen is tanken! Wilt u geen onverwachte autokosten? Dan is Hans Jongerius Private Lease iets voor u!

Hans Jongerius Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat u als consument veilig en verantwoord bij ons kunt leasen.

AANVRAAG DOEN?

Kies op onze website uw gewenste model en bepaal de looptijd en jaarlijkse kilometrage, u ziet dan direct het bijbehorende maandbedrag. Wilt u hiervan een uitgebreid voorstel per e-mail zodat u alles rustig kunt nalezen, laat dan even uw gegevens achter.

HEEFT U EEN INRUILAUTO?

Dan kunt u een taxatieaanvraag doen op de site, als u uw auto inruilt bij het aangaan van een private lease contract dan kan het maandbedrag hierop aangepast worden of u krijgt de inruilwaarde direct op uw rekening gestort. U kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken om de modellen te bekijken en een private lease voorstel te ontvangen.

AANVULLENDE INFORMATIE & DOWNLOADS

KLACHTEN

Wij werken hard om u als klant te ontzorgen in uw mobiliteitsvraag. Toch kunnen er omstandigheden zijn waarin onze dienstverlening niet naar wens verloopt. U kunt uw klacht kenbaar maken via onze klachtenpagina, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om samen tot een goede oplossing te komen.