Financial lease

Dealer Of The Year - 5 jaar op een rij

Financial lease betekenis

Voor financial lease bent u van harte welkom bij Hans Jongerius, maar wat is financial lease nu precies? Financial lease is een leasevorm waarbij u tegen een vast bedrag per maand een nieuwe personenauto of bedrijfswagen kunt rijden. Het maandbedrag is opgebouwd uit de aflossing van de financiering en rente. Wanneer de leaseovereenkomst van financial lease ten einde komt, dan bent u de eigenaar van de auto. U heeft van begin af aan alles in eigen beheer, zoals het vervangen van banden, onderhoud, reparaties en autoverzekering(en). Wel kunt u ervoor kiezen om extra services mee te financieren. Is financial lease voor u de juiste vorm van zakelijk leasen? Bekijk de Zakelijke Lease Acties van Hans Jongerius.

Navigation update

Financial lease balans: de auto is uw eigendom

Bij financial lease wordt de auto economisch en juridisch gezien eigendom van uw bedrijf. Dit betekent dat de auto op de zakelijke balans komt te staan, waardoor u hier diverse voordelen uit kunt halen. Hierbij kunt u denken aan fiscale voordelen, zoals startersaftrek, investeringsaftrek, fiscale afschrijving en btw teruggave. Wilt u liever niet dat uw werkkapitaal door een leaseauto wordt aangetast? Dan is het mogelijk om voor een andere leasevorm te kiezen, waarbij de auto niet het eigendom van uw bedrijf wordt. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld full operational lease of netto operational lease.

Navigatie

Financial lease voordelen

Financial lease brengt diverse voordelen met zich mee die voor u heel interessant kunnen zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen van financial lease:

  • U wordt eigenaar van de auto aan het einde van het contract
  • Het brengt fiscale voordelen met zich mee
  • U kiest zelf de looptijd van het contract
  • Financier het gehele bedrag óf een deel en betaal de rest direct
  • U kunt extra services laten mee financieren
  • Financieren vanaf 0% rente
  • Aanpassingen aan uw bedrijfswagen zijn mee te financieren
R-Link

Financial lease voor starters

In verreweg de meeste gevallen is het zo dat u de jaarcijfers moet presenteren wanneer u een financial lease contract wilt afsluiten. Het spreekt voor zich dat dit niet mogelijk is wanneer u starter bent. Daarnaast is een borgstelling in dit geval ook niet altijd mogelijk. Hans Jongerius biedt toch mogelijkheden voor starters op het gebied van financial lease. U kunt bij ons als starter kiezen voor financial lease als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U heeft geen achterstandsmelding bij het Bureau Kredietregistratie (in geval van eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap)
  • Uw bedrijf is maximaal 18 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • U doet een aanbetaling van 25% (van de netto catalogusprijs exc. Btw)

Voor meer informatie over financial lease voor starters kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Heeft u interesse in financial lease bij Hans Jongerius?

Financial lease kan dé ideale leasevorm zijn voor MKB professionals en ZZP’ers. Met financial lease bij Hans Jongerius financiert u uw auto al vanaf 0% rente. U kunt zelf de looptijd bepalen en kiezen uit 36, 48 of 60 maanden. Daarnaast is het mogelijk om geheel of slechts gedeeltelijk te financieren. Onderhoud, reparaties, vervanging van banden en verzekeringen heeft u bij financial lease in eigen beheer, maar wij bieden u de mogelijkheid om extra services mee te financieren tegen een aantrekkelijke prijs. Kiest u ervoor om twee services mee te financieren, dan betaalt u bij ons 0% rente. Heeft u interesse in financial lease of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam