PRIVATE LEASE OCCASIONS

PRIVATE LEASE OCCASIONS

DIRECT WEGRIJDEN MET PRIVATE OCCASION LEASE

Bent u geïnteresseerd in Private Lease, maar vindt u het niet noodzakelijk om een geheel nieuwe auto te rijden? Dan kan occasion lease een goede optie zijn. Net als bij het privé leasen van een nieuwe auto is het mogelijk om te kiezen uit diverse modellen. U betaalt een vast maandbedrag, waarbij de kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn inbegrepen. Hier krijgt u een jong gebruikte, goed onderhouden occasion voor terug. Het grote voordeel van het leasen van een occasion? U kunt bijna direct wegrijden in de occasion van uw keuze! Bij Hans Jongerius bent u aan het juiste adres voor aantrekkelijke Private Lease Occasion acties. Bekijk al onze acties direct online.

PRIVATE LEASE OCCASIONS BIJ HANS JONGERIUS

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten lease. Zo zijn er verschillende vormen voor zakelijk leasen beschikbaar, maar ook particulier kunt u kiezen uit twee soorten privé lease: privé lease van een nieuwe auto of privé lease van een tweedehands auto. Met een Private Lease occasion van Hans Jongerius bent u altijd verzekerd van een goed onderhouden, jong gebruikte auto met een lage kilometerstand. Daarnaast profiteert u van de aantrekkelijke leasetarieven die gelden voor een Private Lease occasion én de andere standaard voordelen van Private Lease, zoals het vaste bedrag per maand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Let op! Private lease van een nieuwe auto hoeft niet altijd duurder te zijn dan het private leasen van een occasion. Bekijk daarom ook zeker onze Private Lease Nieuw acties eens.

VOORDELEN OCCASION LEASE VOOR PARTICULIEREN

Het grootste voordeel van Occasion Lease is dat de auto al bij ons staat. We kunnen de auto snel voor u in orde maken, zodat u er ook zeer snel mee kunt wegrijden. Daarnaast is het privé leasen van een jong gebruikte occasion een betaalbare oplossing wanneer u niet in de gelegenheid bent om het bedrag van een nieuwe auto of occasion in één keer te betalen, of wanneer u de auto maar voor een kortere periode wilt rijden. Bovendien kunt u profiteren van vele voordelen:

  • Aantrekkelijk leasebedrag.
  • U betaalt een vast bedrag per maand, met alle kosten (zoals onderhoud en belastingen) inbegrepen.
  • De auto is zo goed als nieuw: goed onderhouden en een lage kilometerstand.
  • U heeft geen spaargeld nodig om een occasion te kunnen leasen.
  • Het is mogelijk uw huidige auto in te ruilen.
  • U hoeft alleen nog maar te tanken!

Bent u overtuigd? Kies dan direct uw occasion uit het uitgebreide aanbod van Hans Jongerius. Heeft u nog vragen over het leasen van een occasion? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder.

HUIDIGE AUTO INRUILEN VOOR RENAULT OCCASION LEASE

Bent u geïnteresseerd in het privé leasen van een occasion, maar heeft u zelf nog een auto? Bij Hans Jongerius is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen wanneer u een Private Lease abonnement wilt afsluiten. Onze inruiltarieven zijn zeer scherp. Benieuwd naar de inruilwaarde van uw auto? Dan kunt u eenvoudig de gegevens achterlaten tijdens het invullen van een aanvraag voor Private Lease occasion.