FULL OPERATIONAL LEASE

FULL OPERATIONAL LEASE

OPERATIONAL LEASE BETEKENIS

Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. U betaalt een vast maandbedrag waarin alle kosten zijn opgenomen voor de personenauto of bedrijfswagen inclusief onderhoud en reparaties. Het bedrag is daarnaast gebaseerd op de gewenste looptijd van het contract en de te verwachte te rijden kilometers. Indien u de auto ook privé wilt rijden dan betaalt u bijtelling. U kunt kiezen voor Full Operational Lease, waarbij er sprake is van een all-inclusive bedrag, maar u kunt u ook kiezen voor Netto Operational Lease waarbij de aanvullende diensten van Full Operational Lease niet zijn inbegrepen en u dus een voordeliger maandbedrag betaalt. Wordt u liever volledig ontzorgd? Bekijk dan eens de voordelige Zakelijke Lease Acties van Hans Jongerius.

VERSCHIL FINANCIAL LEASE EN OPERATIONAL LEASE

Het grootste verschil tussen Financial Lease en Operational Lease is dat u bij Financial Lease de eigenaar van de auto wordt. Bij Operational Lease wordt u géén eigenaar van de auto, maar is de leasemaatschappij dit. Als u eigenaar bent van de auto, bent u ook verantwoordelijk voor wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparatie van de auto. Bij Operational Lease wordt dit allemaal voor u verzorgd. Operational lease kunt u daarom meer zien als een huurvorm terwijl u Financial Lease meer als een financieringsvorm kunt zien. Een ander groot verschil is dat de auto bij Financial lease op de balans komt te staan en bij Operational Lease niet.

OPERATIONAL LEASE BALANS

Bij Operational Lease komt de auto niet op de balans te staan waardoor deze financieringsvorm géén invloed heeft op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft dus onaangetast. Er ontstaat géén balansverlenging en de vermogenspositie en de leencapaciteit van u als ondernemer blijft intact. Dit geldt zowel voor Full Operational Lease als Netto Operational Lease.

VOORDELEN RENAULT FULL OPERATIONAL LEASE

  • Alle kosten zijn van tevoren te budgetteren
  • Al het beheer en onderhoud wordt uitbesteed, u hoeft zich nergens zorgen om te maken
  • Er wordt geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming
  • Uw onderneming heeft geen restwaarderisico van de leaseauto

Gaat u liever voor een lager maandbedrag waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandelingen? Bekijk dan Netto Operational Lease van Hans Jongerius. Bij deze leasevorm is er geen sprake van extra dienstverlening.

FULL OPERATIONAL LEASE BIJ HANS JONGERIUS

Hans Jongerius biedt zowel Full Operational Lease als Netto Operational lease aan. Gaat u voor Full Operational Lease dan geniet u maximaal van de voordelen van leasen, waardoor u meer tijd en geld overhoudt voor uw bedrijfsvoering. Wilt u de auto toch kopen aan het eind van het contract, dan bieden wij u graag een aantrekkelijke koopoptie aan. Wilt u graag meer informatie ontvangen over zakelijk leasen, Full operational Lease of Netto Operational Lease? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze vestigingen voor een uitgebreide toelichting en advies.