NETTO OPERATIONAL LEASE

NETTO OPERATIONAL LEASE

NETTO OPERATIONAL LEASE BETEKENIS

Netto Operational Lease lijkt op Full Operational Lease omdat uw onderneming niet de eigenaar van de leaseauto wordt. Bij Netto Operational Lease maakt u echter minder gebruik van extra services die wel inbegrepen zijn bij Full Operational Lease. Bij de Netto leasevorm betaalt u een vast maandbedrag voor de auto en bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling. Deze vorm van leasing kenmerkt zich door de off balance financiering met behoud van eigen beheer over het voertuig. Zodra de leaseperiode is afgelopen kunt u altijd met ons in overleg om de leaseauto over te kopen voor een gunstig bedrag. Bent u geïnteresseerd in Netto Operational Lease van Hans Jongerius bekijk dan onze zeer gunstige Zakelijke Lease Acties.

NETTO OPERATIONAL LEASE BALANS

Bij Netto Operational Lease komt de leaseauto niet op de bedrijfsbalans te staan. Hierdoor wordt uw solvabiliteit niet aangetast. U houdt op deze manier uw balans vrij van wagenpark investeringen en liquide middelen blijven beschikbaar voor uw core-business. Dit geldt voor Netto Operational Lease, maar ook voor Full Operational Lease bij Hans Jongerius.

VERSCHIL FULL OPERATIONAL LEASE EN NETTO OPERATIONAL LEASE

Het verschil tussen Full Operational lease en Netto Operational Lease zit hem met name in de extra services waar u wel of geen recht op heeft en de hoogte van het maandbedrag dat u voor uw leaseauto betaalt. Bij Netto Operational Lease betaalt u enkel voor het leasen van de auto en niet voor bijkomende services. U moet dan ook zelf voor zaken zorgen zoals pechhulp, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, etc. Bij Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij alle autokosten op zich, met uitzondering van bijvoorbeeld de brandstof of vervangend vervoer. Deze extra services zorgen ervoor dat het maandbedrag voor Full Operational Lease hoger ligt. Betaalt u liever wat extra’s zodat u volledig ontzorgd wordt? Bekijk dan Full Operational Lease bij Hans Jongerius.

VOORDELEN NETTO OPERATIONAL LEASE

  • De leaseauto komt niet op uw de balans te staan waardoor uw solvabiliteit niet wordt aangetast
  • U heeft zelf grip op de kosten van het variabele onderhoud
  • U betaalt een lager maandbedrag dan bij Full Operational Lease
  • Uw onderneming heeft geen restwaarde risico van de leaseauto
  • U heeft de mogelijkheid om de auto aan het eind van de contractperiode alsnog over te nemen

KIES VOOR NETTO OPERATIONAL LEASE BIJ HANS JONGERIUS

Als u voor Netto Operational Lease kiest dan verzorgen wij uw financiering en heeft u alle overige zaken zelf in beheer. U verzorgt zelf uw verzekering, het onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard geniet u wel van de 24-uurs hulpdienst. Maar het allerbelangrijkste, u geniet van een uiterst aantrekkelijk huurtarief! Wilt u toch graag ontzien worden in bepaalde services dan kunnen wij een maatwerk leasecontract voor u opstellen. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs om tot een passende maatwerkoplossing te komen. Wij adviseren u graag!